Шта је ДДД са Сао Пауло

<Х1> Шта је ДДД са Сао Пауло?

<п> Сао Пауло је један од најпопуларнијих градова у Бразилу и има специфичан код за бирање на даљину (ДДД). ДДД са Сао Пауло је 11.

<Х2> Зашто је важно знати Сао Пауло ДДД?

<п> Знајући да је Сао Пауло ДДД од суштинског значаја за телефонске позиве у град. Приликом бирања исправног ДДД-а пре жељеног броја телефона, осигуравате да се позив буде усмерен на Сао Пауло и не на другу локацију.

<Х3> Како се користи ДДД са Сао Пауло?

<п> Да бисте користили Сао Пауло ДДД, само позовите број 11 пре жељеног броја телефона. На пример, ако желите да позовете фиксни телефон у САО Паулу са бројем 1234-5678, морате бирати 11 1234-5678.

<стронг> Важно је напоменути да се ДДД треба користити само за позиве на велике даљине, тј. Када сте у другом граду из САО Паула и желите да тамо назовете. За локалне везе унутар Сао Паула, није потребно користити ДДД.

<п> Поред тога, важно је да проверите да ли је телефонски број који желите да позовете исправан, јер ДДД само упути позив на жељени град, али не гарантује да је број активан или тачан.

<О ол>
<ЛИ> Проверите жељени телефонски број;
<ЛИ> Диал ДДД 11;
<ЛИ> Успоставите везу.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> ДДД
<Хх> Град


<тди>
<Тр>
<ТД> 11
<ТД> Сао Пауло

<Тр>
<ТД> 12
<ТД> Таубате

<Тр>
<ТД> 13
<ТД> Сантос


<п> Овај стол представља неке примере ДДД-а из градова у близини Сао Паула. Важно је да проверите тачан ДДД градова у који желите да позовете.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>

<П> Надам се да је овај блог разјаснио ваша питања о ДДД-у Сао Пауло. Ако и даље имате било каквих питања, оставите у коментарима испод.