Шта је емитовано тело Минас Гераис

<Х1> Емиттинг орган минас гераис: Шта вам је потребно да знате

<п> Ако планирате да преузмете идентификациони документ у Минас Гераис, важно је знати који је орган емитера одговоран за издавање ових докумената. У овом чланку ћемо говорити о емитињској агенцији Минас Гераис и како то функционише.

<Х2> Шта је емитиран орган?

<п> Тело издавања је институција одговорна за издавање идентификационих докумената, као што су лична карта (ИД) и возачку дозволу (ЦНХ). Свака бразилска држава има своје тело које емитује, која је одговорна за издавање докумената грађанима који бораве у тој држави.

<Х3> Емиттинг орган минас гераис

<П> У Минас Гераис-у, тело које је издало одговорно за издавање личне карте (ИД) је цивилна полиција. Кроз Идентификациони институт, регистар цивилне полиције и издаје идентификациона документа за грађане Минас Гераис.

<п> Поред личне карте, Минас Гераис Цивил полиција је такође одговорна за издавање функционалне идентификационе картице за државне службенике, попут цивилне полиције и ватрогасаца.

<Х2> Како затражити личну карту у Минас Гераис?

<п> Да бисте затражили личну карту у Минас Гераис, потребно је похађати услугу идентификационог института за идентификацију цивилне полиције. Важно је донети потребне документе као што су потврда о рођењу или браку, доказ о пребивалишту и недавно 3к4 фотографија.

<О ол>
<ЛИ> Потражите сервисну станицу најближу вашем пребивалишту;
<ЛИ> Узмите потребне документе;
<ЛИ> Попуните образац за захтев;
<ЛИ> Уклоните отиске прстију;
<ЛИ> Снимите фотографију;
<ЛИ> Сачекајте издавање документа.

<п> Рок за издавање личне карте може се разликовати, али је обично 10 до 15 радних дана. Важно је поштовати оријентације тијела за издавање и присуствовати сервисној станици у заказано време.

<Х2> Закључак

<п> Тело емитера Минас Гераис, одговоран за издавање личне карте (РГ), је цивилна полиција, путем идентификационог института. Да бисте затражили личну карту, морате да присуствујете сервисној станици и доносите потребне документе. Поштујте смернице тела за издавање и причекајте издавање документа.

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио своје сумње у вези са емитовањем минас Гераис. Ако имате више питања, оставите у коментарима у наставку!