Шта је исправна скрипта за дефрост панела у Екцелу

<Х1> Како одмрзнути панеле у Екцелу: исправно сценариј

<п> Ако радите са Мицрософт Екцел-ом, вероватно сте наишли на потребу за замрзавањем плоча да бисте олакшали визуелизацију података у опсежним прорачунским темама. Међутим, понекад су ови панели можда потребни да би се донеле детаљније измене или анализе. На овом блогу ћемо представити исправну скрипту на дефрост панеле у Екцелу.

<Х2> 1. корак: Отворите прорачунску таблицу у Екцелу

<п> Први корак је отворити прорачунску таблицу у Екцелу. Проверите да ли је отворена табела која жели да одмрзава плоче.

<Х2> Корак 2: Изаберите картицу “Виев”

<п> У горњем менију Екцел-а наћи ћете неколико водича, попут “датотеке”, “уметните”, “Почетна страница” и “Екран”. Кликните картицу “Виев” да бисте приступили опцијама везаним за приказ прорачунске таблице.

<Х2> Корак 3: Пронађите групу “прозор”

<п> У оквиру картице “Виев” ћете пронаћи неколико опција опција. Пронађите групу која се зове “прозор”. У овој је групи пронаћи опцију за дефрост панела.

<Х2> Корак 4: Кликните на “Фреезе панели”

<П> Унутар “Прозор” Група кликните на опцију “Фреезе панел”. Ова опција ће отворити подмену са више опција замрзавања плоча.

<Х2> Корак 5: Изаберите опцију “Дефрост панели” Дефрост панели

<п> У подменију “Фреезе панели”, пронаћи ћете опцију “Дефрост панел”. Кликните ову опцију да бисте уклонили панел замрзавање у табели.

<п> Након праћења ових пет корака, панели који су замрзнути у вашем екцел прорачунску таблицу ће вам бити омогућени, омогућавајући вам да дате потребне промене или анализу. Не заборавите да сачувате табелу након прављења жељених модификација.

<п> Надамо се да је овај сценариј био користан да научите како да одмрзните панеле у Екцелу. Ако имате било каквих питања или желите да знате више о томе, оставите коментар испод. Овде смо да помогнемо!