Шта је крај Суриа у Цаминхо Дас Индиасу

<Х1> Крај Суриа на индијанском путу

<п> Ако сте пратили сапуницу “Цаминхо Дас Индиас”, сигурно се сећа карактера Суриа, коју игра глумица Цлео Пирес. Суриа је била један од најупечатљивијих ликова у плацу и имао је веома занимљив исход.

<Х2> Суриа’с Трајевија

<п> Суриа је била млада Индијаца која се заљубио у Рај, коју је играо Родриго Ломбарди. Међутим, Рај је био посвећен Маји, а живео Јулиана Паес и није одговарала Сурииној осећаји.

<п> Очајнији да освоји РАЈ, Суриа је чак и претварала је чак и трудноћу, тврдећи да је он очекивао његов син. Ова лаж је завршила стварање многих сукоба и завоја на плацу.

<Х3> Суриијев исход

<п> На крају опере сапуна, Суриа завршава да је онеспособљена, а њена лаж је откривена свима. Завршава своје ставове и одлучи да се искористи.

<п> Суриа схвата да се морате променити и тражити своју срећу, без у зависности од Рајанове љубави. Она одлучи да се склони од пара протагониста и крене на свој начин.

<П> Упркос проблематичном крају, Суриа је имала прилику да се откупи и учи из његових грешака. Ова путања је служила као важна лекција за карактер и за гледаоце.

<О ол>
<ли> Суриа се заљубљује у рај
<ЛИ> Трудна трудноћа је покушала да га освоји
<ЛИ> Ваша лаж је откривена и жалила се са
<ЛИ> Суриа одлучи да тражи своју срећу

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Лик
<Хх> Глумица


<тди>
<Тр>
<ТД> Суриа
<ТД> Цлео Пирес

<Тр>
<ТД> рај
<ТД> Родриго Ломбарди

<Тр>
<ТД> Маиа
<ТД> Јулиана Паес


<П> Иако је то био контроверзан карактер, Суриа је освојила публику својом причом и њеним наступом. Цлео Пирес дали су живот лику на интензиван и узбудљив начин.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>