Шта је крај чуда филма у ћелији 7

<Х1> Крај филма “Чудо у целини 7”

<Х2> Увод
<п> Филм “Чудо у ћелији 7” је турска драма која је пуштена у 2019. години и режија Мехмет Ада Озтекин. Прича се врти око белешке, човека са интелектуалним тешкоћама које је неправедно оптужене за злочин и завршава се осуђеном на смртну казну. Филм је заснован на истоименом филму Јужни Корејски филм, објављен у 2013.

<Х2> ПЛИ
<п> Филм говори о причи о мемори, човеку са интелектуалним тешкоћама које живе са својом ћерком ОВА у малом селу у Турској. Мемо је љубазан и посвећен отац, али његов живот се драматично мења када је оптужен за злочин који није починио. Ухапшен је и осуђен на смртну казну.

<п> Током свог времена у затвору белешке се спријатељи са својим целкама који му помажу у одржавању наде и борити се за своју невиност. Они формирају неку врсту породице у ћелији 7, а заједно се суочавају са изазовима и неправде затворских система.

<п> Кроз филм се приказују Фласхбацкс који откривају истину о злочину којим се белешка оптужена. Прича је узбудљива и креће се, показујући снагу љубави и пријатељства чак и у најтежим околностима.

<Х2> Крај
<п> Крај филма “Чудо у ћелији 7” је изузетно узбудљив и ударан. Након низа преокрета и открића, белешка је одведена у собу за погубљење да се покрене. Међутим, у последњем тренутку је откривена истина о његовој невиности и сачувана је од смрти.

<п> Након вашег пуштања, белешка се састаје са њеном ћерком ОВА и њеном породицом. Филм се завршава узбудљивом сценом у којој се загрљају белешке и ови, показујући снагу љубави и упорности.

<Х2> Закључак
<п> Филм “Чудо у Цело 7” је покретна прича о неправди, пријатељству и љубави. Крај филма доноси поруку наде и отпорности, показујући да истина увек превладава. То је филм који ће сигурно оставити траг у срцима гледалаца.