Шта је Неимар-ов број Т-има

<Х1> Шта је Неимар’с Т -схирт број?

<п> Ако сте фудбалски вентилатор, сигурно сте чули за Неимар. Бразилски играч је познат по својим невероватним вештинама и његовом јединственом стилу на терену. Али да ли знате који је број мајице коју користи?

<п> Неимар’с т -схирт број је <стронг> 10 . Од почетка каријере изабрао је овај број да га заступа у травњацима. Број 10 традиционално користи квалификовани и креативни играчи, а Неимар се сигурно уклапа у овај опис.

<п> Поред коришћења броја 10 у бразилском тиму, Неимар га такође користи у свом тренутном клубу, Париз Саинт-Гермаин. Прошао је кроз друге реномиране клубове, као што је Барселона, где је такође користио број 10.

<п> Важно је напоменути да играч Т-кашњења може да се разликује у целој каријери, посебно када промени свој клуб. Међутим, број 10 је био константно у Неимар-овој путањи.

<п> Ако сте љубитељ Неимара и желите да имате 10-10 мајица, можете је пронаћи у продавницама спортских добара. Постоји неколико модела и величина за вас да одаберете.

<п> Надам се да сте уживали сазнајући шта је Неимар-ова број кошуље. Ако имате било каквих питања о томе, оставите га у коментарима!