Шта је оригинална све звезда

<Х1> Алл Стар Оригинал: Тенис који је освојио свет

<п> Вероватно сте чули за све звезде, једну од најновијих и најповољнијих патика свих времена. Али да ли знате која је оригинална сва звезда? На овом блогу ћемо истражити причу о овој легендарној ципели и сазнати све о оригиналном моделу.

<Х2> Прича о свим звездицама

<п> Алл Стар је први пут покренут 1917. године, Цонверсе, амерички бренд спортских ципела. Оригинални модел је дизајниран да буде кошаркашки патика, са гуменим ђоном и чврстим платноом кожом.

<П> Од свог изласка, сва звезда је освојила кошаркашке играче и постала је успех међу спортистима. Али било је то 1950-их да је тенис стекао популарност ван судова, које су их музичари усвојили, уметници и млади побуњеници.

<Х3> оригинална све звезде

<п> Оригинална сва звезда имала је једноставан и безвременски дизајн, са иконичном петочком звездом са стране и вулканизоване гумене ђон. Модел је био доступан само у црном, са белим ципелама.

<П> Током година, нове боје и отисци додате су у линију производа, али оригинална сва звезда остаје класична и симбол стила и аутентичности.

<Х2> Раднице о свим звездицама

<О ол>
<ЛИ> Сва звезда је била прва кошаркашка патика која се производи у маси.
<ЛИ> Кошаркашки играч Цхуцк Таилор постао је све звијезде Амбасадор и помогао је популаризе модел.
<ЛИ> Све звезде је користила неколико познатих познатих познатих личности, попут Курта Цобаина, Јамес Деан и Риханна.
<ЛИ> Цонверсе је купио Нике 2003. године, али сва звезда се и даље производи са истим оригиналним дизајном.

<Х2> Закључак

<п> Изворна Алл Стар је права икона модне и поп културе. Са својим једноставним и аутентичним дизајном, тенис је освојио свет и постао симбол стила и побуне. Без обзира да ли у кошаркашким судовима или на улицама, све звезда остаје популарна и безвременски избор.

<п> Ако још немате оригиналну свињу звезду, вреди уложити у овај класик који никада не излази из стила. Сигурно ћете добити обућу препуну историје и личности.