Шта је полицијски телефон

<Х1> Шта је полицијски телефон?

<п> Када смо у ванредним ситуацијама или морамо да се обратимо полицији, важно је знати који је прави телефон да овај позив буде. Телефонски број полиције варира у зависности од земље, па чак и са регионом у земљи.

<Х2> Полицијски телефон у Бразилу

<п> у Бразилу, број телефонских бројева за хитне случајеве је 190. Овај број се користи за активирање полиције у случајевима злочина који су у току, непосредне ситуације ризика или било коју другу ситуацију која захтева брзи одговор власти.>

<п> Поред броја хитних случајева, свака бразилска држава има станицу цивилне полиције која је одговорна за сусрет неслагања несметаности, као што су регистрација полицијских извештаја, истрага и других услуга. Да бисте пронашли најближу телефонску полицијску полицијску телефон, можете да се посаветујете са званичном веб страницом своје државне цивилне полиције.

<Х2> Полицијски телефон у другим земљама

<п> У другим земљама, полицијски број полиције може варирати. У Сједињеним Државама, на пример, број за хитне случајеве је 911. У Енглеској је 999. Важно је да истражите тачан број пре путовања у другу земљу, како бисте осигурали да знате како да контактирате полицију у случају потребе.

<Х3> Остала средства за контакт

<п> Поред телефона, постоје и друга средства за контакт са полицијом. Многе полицијске станице имају профиле на друштвеним мрежама, попут Твиттера, где можете добити информације, па чак и приговарати. Такође је могуће пронаћи информације о полицији, као што су адресе и телефоне, на претраживачима, као што су Гоогле.

<п> Важно је напоменути да полицијски телефон треба да се користи само у хитним случајевима или када је потребно да се обратите властима. Радите потешкоће или коришћење броја неправилно је злочин и може наштетити бризи о људима којима је заиста потребна помоћ.

<О ол>
<ЛИ> Полицијски телефон у Бразилу: 190
<ЛИ> Полицијски телефон у Сједињеним Државама: 911
<ЛИ> Полицијски телефон у Енглеској: 999

<п> У случају питања или за више информација препоручује се да се обратите цивилној полицији ваше државе или војне полиције, одговорно за службу хитних случајева.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите коментар испод. Бићемо срећни да помогнемо!