Шта је протеин за сурутке за стицање мишићне масе

<Х1> Шта је протеин за сурутке за стицање мишићне масе?

<п> Ако желите да стекнете мишићну масу, вероватно сте чули за протеин за сурутке. Али да ли знате која је најбоља врста сурутке за постизање овог циља? У овом чланку ћемо истражити различите опције протеина сурутке доступне на тржишту и помоћи вам да одаберете најбоље за ваше потребе.

<Х2> Шта је сурунски протеин?

<п> Вхеи протеин је протеин који је добијен од сурутке који се добија током процеса производње сира. То је извор висококвалитетног протеина и широко их користе спортисти и практичари физичке активности како би се помогло у опоравку мишића и мршав масовни добитак.

<Х3> Врсте протеина сурутке

<п> Постоје три главне врсте протеина сурутке: концентрисана, изолована и хидролизована.

<стронг> Вхеи протеин концентрисан:
<п> Концентровани протеин сурутке је најчешћи тип и такође најповољнији. Садржи око 70-80% протеина, као и угљених хидрата, масти и лактозу. То је одговарајућа опција за већину људи који желе да добију мишићну масу.

<стронг> Вхеи протеин изолиран:
<п> Вхеи протеин изоловани подвргава се додатном процесу филтрирања за уклањање већине лактозе, масти и угљених хидрата. Садржи око 90-95% протеина и је чистија опција за оне који имају нетолеранцију на лактозу или желе да избегну конзумацију угљених хидрата и додатних масти.

<стронг> Вхеи протеин хидролизед:
<п> Хидролизирани протеин сурутке подвргава пре-дигестијском процесу, у којем се протеини пробијају на мање пептиде. Ово олакшава апсорпцију и пробаву сурутке, чинећи га идеалном опцијом за оне који имају проблема са пробавом или који желе брже апсорпције протеина.

<О ол>
<ЛИ> Предности протеина сурутке за стицање мишићне масе
<ЛИ> Како одабрати праву стерутку протеину за вас
<ЛИ> Како правилно конзумирати Вхеи протеин
<ЛИ> Остали извори протеина за добијање мишићне масе

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Вхеи тип протеина
<Хх> Проценат протеина
<Хх> угљених хидрата
<Хх> масти
<Хх> лактоза


<тди>
<Тр>
<ТД> Концентрисано
<ТД> 70-80%
<ТД> Да
<ТД> Да
<ТД> Да

<Тр>
<ТД> Изолована
<ТД> 90-95%
<ТД> Не
<ТД> Не
<ТД> Да

<Тр>
<ТД> Хидролизирани
<ТД> 90-95%
<ТД> Не
<ТД> Не
<ТД> Да


<п> Важно је напоменути да је протеин Вхеи само додатак и не би требало да замени уравнотежену исхрану и правилну рутину обуке. Увек се обратите здравственом раднику пре него што започнете употребу било којег додатка.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>