Шта је син Давида који је умро

<Х1> Шта је син Давид који је умро?

<п> У Библији постоји рачун смрти једног од синова краља Давида. Овај син се звао Амном.

<Х2> Извештај о смрти АМНОМ

<п> Амном је био Давидов син са женом по имену АноА. Имао је пола брата по имену Абсалом, који је био брат његове мајке. Амном се заљубила у своју половину сестре, звала Тамар, и завршила је чин сексуалног насиља над њом.

<п> Када је Давид сазнао за инцидент, био је јако љут, али није имао никакав став против Амном. Абсалом, заузврат је имао дубоку мржњу за Амном и планирао да се освети почара своје сестре.

<п> Две године касније, Абсалом је организовао странку и позвао све Давида синове, укључујући Амном. Током странке Абсаломи су дали наређења својим слугама да убију АМНОМ. Тако је Амном убио своју браћу.

<Х3> Последице Амном-ове смрти

<п> Амном-ова смрт донела је неколико последица на Давидову породицу. Абсалом, након што је починио убиство, побегао је и прогнанило се три године. Давид, заузврат, био је веома потресан смртношћу свог сина и дубоко оплакивао.

<п> Ова прича служи као пример како радње имају последице и како недостатак опроштења и мржње могу довести до екстремних дела. Важно је учити из ових извештаја и увек тражити помирење и опроштење.

<О ол>
<ли> Амном је био син Давида са АноА.
<ЛИ> Заљубио се у своју сестру Тамар.
<ЛИ> Амном је починио акт сексуалног насиља против Тамара.
<ЛИ> АбсалАо је планирао да се освети почара своје сестре.
<ЛИ> Амном је убијен током странке коју је организовао Абсалом.

<П> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.библиаонлине.цом.бр/ "> Онлине Библе
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.естудосбиблицос.блог.бр/ "> Библијски студији

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>