Шта је станиште заставе за зарез

<Х1> Станиште Тамандуа застава

<п> Застава Тамандуа, позната и као Гиант Антаитер, је сисар који се налази у централној и јужној Америци. Познато је по свом јединственом изгледу и осебујно понашање.

<Х2> Карактеристике Флаг Тамандуа

<п> Капија је средња животиња и може да мери до 2 метра, укључујући реп. Капут је густа и груба, са бојом која варира између сиве и браон. Има дуге, оштре канџе, које користи да се окупи и хране.

<Х3> Природно станиште

<п> Природно станиште заставе Антиатер састоји се од подручја тропских и шумских шума Саванна. Налази се у земљама као што су Бразил, Аргентина, Парагвај, Боливија, Колумбија, између осталих. Ове животиње су прилагођене да живе у шумовитом окружењу, где могу лако да се ослободе дрвећа.

<Х2> Храна

<п> Атеакс заставе је инсективно-животиња, односно да је његова исхрана заснована углавном на инсектима. Углавном се храни мравитима и термитима, користећи свој дугачак, лепљив језик да их ухвати. Поред тога, може се хранити и ларве, пчелама и другим малим животињама.

<Х2> Понашање

<п> Капија заставе је усамљена и ноћна животиња. Током дана обично се одмара на дрвећу или подземним земљама. Ноћу иде у потрагу за храном, користећи свој оштар мирис да лоцира мравље и термитерс. Такође је одличан пливач и може се брзо кретати у воду.

<Х2> Конзервација

<п> Еиратер заставе прети се изумирање због уништења свог природног станишта и илегалног лова. Губитак шума и фрагментација њиховог станишта су главни фактори који доприносе смањењу њихове популације. Поред тога, илегални лов представља и претњу, јер је ваша кожа високо цењена на црно тржишту.

<Х2> Радиоциознисти

<О ол>
<ЛИ> Аматер застава има језик који може да измери до 60 центиметара у дужини.
<ЛИ> Упркос свом неспретном изгледу, застава Антеакс је одличан пењач.
<ЛИ> Измиче снажан и непријатни мирис да се одбрани од грабежљиваца.

<Х2> Референце

<П> Да бисте сазнали више о Андеатер заставу, можете се консултовати са следећим изворима:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.натионалгеограпхиц.цом/анималс/маммалс/г/гиант-антеатер/ "> Натионал Геограпхиц – Гиант Антаитер
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.ворлдвилдлифе.орг/Специес/Гиант-антеаатер "> ВВФ – Гиант Антаитер
<ли> <а хреф = "хттпс: //ввв.иуцнредлист.орг/Специес/14222/4741888 "> ИУЦН Ред Лист – Мимецопхага тридактила

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>