Шта је ЦНПЈ ЦАИКСА Ецономица Федерал

<Х1> Шта је ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ ЦНПЈ?

<п> Цаика Ецономица Федерал је бразилска финансијска институција која делује као јавна банка. ИТС ЦНПЈ (Национални регистар правних лица) је 00.360.305 / 0001-04.

<Х2> О ЦАИКСА ЕЦОНОМИЦА ФЕДЕРАЛ

<п> Цаика Ецономица Федерал, познат и као Цаика, основана је 1861. године и једна је од главних финансијских институција у Бразилу. Одговорна је за различите активности, као што је управа ФГТ-а, исплата социјалних давања, давање кредита за некретнине, између осталих банкарских услуга.

<Х3> Мисија и вредности

<п> Мисија Цаика Ецономица Федерал је “промовисање држављанства и одрживог развоја земље, као финансијске институције, агенте јавне политике и стратешки партнер бразилске државе”. Његове вредности укључују етику, транспарентност, социјалну и еколошку одговорност, иновације, ефикасност и фокус клијента.

<стронг> Служба за кориснике

<п> Цаика Ецономица Федерал има неколико канала за кориснике, као што су филијале банке, Интернет банкарство, мобилне апликације, телефонске и друштвене мреже. За више информација о услугама које нуди ЦАИКСА, можете приступити званичној веб страници институције.

<Спан> Остале релевантне информације о Цаики Ецономица Федерал:

<О ол>
<ЛИ> ЦАИКСА има широку мрежу агенција широм земље.
<ЛИ> Нуди разне врсте банковног рачуна, као што су текући рачун, штедни рачун и рачун на плате.
<ЛИ> ЦАИКСА је одговорна за управљање стамбеним програмом Минха Цаса Минха Вида.
<ЛИ> Такође нуди и улагачке услуге као што су уштеда, ЦДБ, инвестициони фондови, између осталих.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Додатне информације
<Хх> Корисни линкови


<тди>
<Тр>
<ТД> Званична веб страница Цаика Ецономица Федерал
<ТД> <а хреф = "хттпс: //ввв.цаика.гов.бр "> хттпс: //ввв.цаика.гов.бр

<Тр>
<ТД> Информације о ФГТС
<ТД> <а хреф = "хттпс: //ввв.цаика.гов.бр/бенефициос-трабалхадор/фгтс "> хттпс: //ввв.цаика.гов.бр/бенефициос-трабалхадор/фгтс а>

<Тр>
<ТД> Симулатор финансирања некретнина
<ТД> <а хреф = "хттпс: //ввв.цаика.гов.бр/воце/хабитацао/пагинас/дефаулт.аспк "> хттпс: //ввв.цаика.гов.бр/хабитацао/пагинас/дефаулт .аспк


<п> Надамо се да је овај чланак био користан да добијете информације о ЦАИКСА Ецономица Федерал ЦНПЈ и научите још мало о овој важној финансијској институцији у Бразилу.