Шта је 135

<Х1> Радно време од 135

<п> Ако треба да се обратите ИнСС-у да постављате питања или да добијете информације о бенефицијама, важно је знати шта је време рада на 135. У овом чланку ћемо вам рећи све о радном сатом ове услуге. / П>

<Х2> Рад са радом

<п> Инс Телефон 135 је доступан за услугу од понедељка до суботе, од 7х до 22х (Брасилиа Тиме). То значи да овај број можете назвати током недеље, укључујући суботе, у великим радно време.

<Х3> Како функционира сервисна услуга

<п> Када позива на 135, одговорит ће вас АЛАДС-а, који ће вам помоћи у вашим питањима и захтевима. Важно је имати своје личне документе, као што су ЦПФ и БРОЈ БРОЈА, ако сте већ осигурани од ИНСС-а.

<п> <стронг> Запамтите: услуга телефоном 135 је ексклузивна за информације и питања. Ако требате да извршите поступак, као што је заказивање медицинске експертизе или тражење користи, морате да контактирате инсса друге канале, попут моје пријаве за пријаву или званични инс веб локација.

<О ол>
<ЛИ> Да бисте заказали медицинску стручност, посетите веб локацију ИНСС и направите брзину на мрежи;
<ЛИ> Да бисте затражили корист, попут пензионисања или болесне плате, морате такође приступити веб локацији ИнСС-а и тамо да поднесете захтев.

<п> Ако имате било какве потешкоће у обављању ових интернетских поступака, можете тражити лице – на -ТО -ФО-ПЕЦЕ НЕГО АГЕНЦЕ АГЕНЦЕ ВИШЕ ЛИСТА.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Дани у недељи
<Хх> Сати услуге


<тди>
<Тр>
<ТД> Понедељак до петка
<ТД> од 7х до 10х

<Тр>
<ТД> Субота
<ТД> од 7х до 10х


<П> Важно је напоменути да се 135 сати услуга може променити, тако да је увек добро проверити ажуриране информације о званичној веб локацији ИнСС.

<а хреф = "хттпс: //ввв.инс.гов.бр /" таргет = "_бланк"> Овде кликните овде да бисте приступили званичној веб локацији ИНСС и добићете више информација о понуђеним услугама и на располагању сервисни канали.

<Реф> Извор: ИНСС

<п> Надамо се да ће овај чланак појаснити ваша питања о 135 сати услуга. Ако и даље имате питање, оставите у коментарима у наставку и радо ћемо вам помоћи!