Јорнал О Естадо де Сао Пауло Телефон

<Х1> Јорнал О Естадо де Сао Пауло – телефон и контакт

<п> Новине о Естадо де Сао Пауло, такође познати и као Естадао, једна је од главних комуникацијских возила у Бразилу. Основан 1875. године, новине имају дугу историју традиције и веродостојност у новинарству.

<Х2> Телефон и Контакт

<П> Да бисте контактирали новине о Естадо де Сао Пауло, можете користити следеће медије:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Телефон: (11) 3224-4000
<ЛИ> <стронг> Е-маил: цонтати@естадо.цом.бр
<ЛИ> <стронг> Адреса: Ав. Енгенхеиро Цаетано Алварес, 55 – Лимун, Сао Пауло – СП, 02598-900

<Х3> Служба за кориснике

<п> Естадао има службу за кориснике посвећено разјашњеним питањима, примање предлога и решавања проблема. Да бисте контактирали корисничку службу, можете назвати (11) 3224-4000 или послати е-маил атендида@естадао.цом.бр.

<Х2> Претплате и услуге

<п> Новине Естадо де Сао Пауло нуди различите врсте потписа и услуга својим читаоцима. Можете да потпишете штампану верзију новина, имате приступ дигиталној верзији или изаберите пакете који укључују оба формата. Поред тога, Естадао такође нуди услуге као што су билтени, подцасти и ексклузивни приступ посебном садржају.

<Х2> Вести и садржаји

<п> Естадао је познат по свом свеобухватном и квалитетној новинарској покривености. Новине се баве темама као што су политика, економија, култура, спорт, забава и још много тога. Поред тога, Естадао такође има специјализоване одељке, као што су ступове мишљења, уреднике, тематским бележницима и додацима.

<Х2> Сајт и друштвене мреже

<П> Да бисте приступили вестима и садржају листа о Естадо де Сао Пауло, можете посетити званичну веб страницу лист <а хреф = "хттпс: //ввв.естадао.цом.бр "> ввв.естадао.цом. Бр . Поред тога, Естадао је такође присутан на друштвеним мрежама, као што је Фацебоок, Твиттер и Инстаграм, где делите вести, видео записе и интеракцију са својим читаоцима.

<Х2> Мишљења и прегледи

<п> Лист о Естадо де Сао Пауло препознат је за квалитет свог новинарства и непристрасности својих извештаја. Многи читатељи хвале дубину субјеката, разноликост тема покривених и релевантност информација. Поред тога, Естадао такође прима конструктивну критику која доприносе сталном унапређењу свог рада.

<Х2> Закључак

<п> Новине о Естадо де Сао Пауло референца је у бразилском новинарству, нудећи квалитетне вести и садржаја својим читаоцима. Са дугом историјом традиције и кредибилитета, Естадао је и даље поуздан извор информација усред дигиталног доба.