Јохн и Магиц Потринхо

<Х1> Јохн и Чаробна пена: Знате лиг филма

<п> Јохн и Чаробна пена је шармантан филм који је освојио срце деце и одраслих широм света. Са узбудљивом причом и очаравајућим ликовима, филм је постао тренутни хит. У овом блогу ћемо упознати да је то дала живот о животу овим незаборавним ликовима.

<Х2> Јохн – Протагонист
<п> Џон је главни лик филма. Он је храбар и одлучан младић који се креће на невероватну авантуру поред свог чаробног ждребања. Јохнову улогу играла је <стронг> Тхомас Смитх , талентовани дечији глумац који је свима освојио своје харизматичне перформансе.

<Х2> Чаробна пена
<п> Чаробна ждребања је најлепши лик у филму. Са својим чаробним моћима и шармантном личношћу, постао је још најбољи пријатељ Јохна. Глас Магиц Портинхо је изразио <стронг> Емили Јохнсон , талентована гласовна глумица која је дала живот овом посебном карактеру.

<Х2> Секундарни ликови
<п> Кроз причу, Јохн и Чаробни ждребици проналазе неколико секундарних знакова који им помажу на путу. Неки од ових ликова укључују:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Сарах – Јохнов одани пријатељ, који је играо <стронг> лаура тхомпсон . .
<ЛИ> <стронг> Професор Бровн – Јохн’с Мудри ментор, који је играо <стронг> Мицхаел Давис . .
<ЛИ> <стронг> краљ Артхур – Легендарни краљ који помаже Јохну на својој мисији, коју је играо <стронг> Роберт Јохнсон . .

<Х2> Раднице о уливима улога
<п> Јохн’с Цаст и Магиц ФОАЛ је пажљиво одабран да би довели аутентичност и емоцију знаковима. Многи дечији глумци изабрани су у отвореним аудицијама, док су одрасли глумци изабрани за своје искуство и таленат.

<п> Поред тога, филм је присуствовао <Стронг> Емма Тхомпсон , реномирана глумица која јој је глас позајмила једном од секундарних ликова. Његов наступ довео је још више престижа у филм.

<Х3> Закључак
<п> Џон Јохн и Чаробна ждребања била је основна за успех филма. Са очаравајућим и талентованим наступима, актери су животни и узбудљиви начин дали живот. Ако још нисте гледали овај шармантан филм, не губите време и укрцајте се у ову магичну авантуру!