Каква је плата цензора ИБГЕ

<Х1> Шта је плата Ценсора Ибге?

<п> Ако сте заинтересовани да радите као ИБГЕ по цендензу или једноставно желите да знате више о накнади ове функције, дошли сте на право место! У овом чланку ћемо разговарати о плати Ценсора ИБГЕ и других аспеката који се односе на ову професију.

<Х2> Шта је ИБГЕ пописник?

<п> Попис за ИБГЕ је професионални одговоран за прикупљање демографских и социоекономских информација бразилског становништва. Ови подаци су од суштинског значаја за израду јавних политика, урбанистичко планирање, дистрибуцију ресурса и многе друге активности које директно утичу на живот грађана.

<Х2> ИБГЕ ЦЕНСУС Плата

<п> Плата пописа ИБГЕ може се разликовати у зависности од различитих фактора, као што је регион у којем професионалац делује и количина упитника које он може применити. Опћенито, плаћање се врши производњом, тј. Попис за попис добија вредност за сваког нанесеног упитника и успешно завршен.

<П> Према подацима доступним на званичној веб локацији ИБГЕ, уплаћени износ по упитнику може варирати између 25,00 и 58,00 УСД. Поред тога, попис становништва такође добија додатну вредност за сваки посећени дом и сваки додатни упитник у одређеним специфичним ситуацијама.

<п> Важно је нагласити да је Ибге пописни рад привремен, обично траје неколико месеци и нема запослење. Међутим, то може бити занимљива прилика за оне који траже додатни приход или желе да стекну искуство у подручју истраживања.

<Х3> Како постати цензор Ибге?

<П> Да бисте постали ибге цензуре, потребно је испунити неке основне захтеве, као што су старији од 18 година, а потпуно је основна школа и имати расположивост за обављање послова за обуку и кућне посете.

<п> Процес одабира ИБГЕ-а се обично врши путем обавештења, који је објављен на званичној веб страници Института. Заинтересовани би требало да региструју и учествују у тесту основних знања, који се бави темама као што су математика, португалски и географија.

<п> Након одобрења на тесту, кандидатима пролазе одређену обуку, што их припрема за обављање посјета кућним и наношењем правилно и тачно примијенити упитнике.

<Х2> Закључак

<п> Плата становништва ИБГЕ може се разликовати у складу са регионом и износом примењених упитника. Упркос привременом послу, то може бити занимљива прилика за оне који траже додатни приход или желе да добију искуство у подручју истраживања. Ако сте заинтересовани да постанете ибге цензуре, будите свесни едиката објављених на званичној веб страници Института и обавезно се припремите за основни тест знања.