Шта је плата савезног пореског ревизора

<Х1> Шта је плата пореског ревизора у ИРС-у?

<п> Ако сте заинтересовани за каријере као ИРС порески ревизор или једноставно знати да је о плата ове професије, дошла сте на право место! У овом чланку ћемо истражити детаље о плати ИРС пореског ревизора и како се утврђује.

<Х2> Шта ради порески ревизор ИРС-а?

<П> Пре него што разговарамо о плати, важно је разумети одговорности и задатке ревизора пореза ИРС-а. Ови професионалци су одговорни за надгледање поштовања пореских и царинских обавеза у земљи, осигуравајући исправну наплату пореза и доприноса.

<п> Поред тога, порески ревизори дјелују и у идентификацији пореске преваре, борбене и прање новца и у примени казни у случајевима неправилности.

<Х2> Плата савезног ревизора за порез на приход

<п> Плата федералног ревизора пореза на приход одређује се законом бр. 11,457 / 2007, што успоставља накнаду савезних јавних службеника. Тренутно иницијална накнада за порески ревизор ИРС-а је 21,487,09 УСД.

<п> Важно је напоменути да се ова вредност може разликовати у складу са напредовањем каријере и дужином услуге. Федерални ревизори прихода имају могућност примања бонуса и додатних, као што су бонус за пореске активности (ГАТ) и бонус перформанси ГДАТ-а.

<Х3> Предности и предности

<п> Поред основне плате, порески ревизори ИРС-а такође имају право на користи и предности, као што су здравствено осигурање, додатак за храну, додатак за превоз и допунски пензиони.

<Х3> Јавне набавке

<п> Да бисте постали порески ревизор ИРС-а, морате проћи кроз јавни тендер. Ова такмичења су често прилично гужва и захтевају одговарајућу припрему.

<п> Важно је напоменути да се плата поменута у овом чланку односи на 2021. годину и може се током времена променити. Стога је увек важно да се консултујете са едиктом и ажурираним информацијама о такмичењима и награђивању.

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио ваша питања о плати ревизора пореза ИРС-а. Ако вас занима ова каријера, препоручујемо да тражите више информација и правилно припремите за јавне понуде.

<п> Извори:
<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.гов.бр/рецеитафедерал/ен-/асунтос/царреира/аудитор-фисцал-да-рералрал-до-брасил "> ИРС званична страница

  • Law 11,457/2007
  • <п> надамо се да је овај чланак био користан и информативан. Ако имате више питања или желите да знате више о другим сродним питањима, слободно истражите нашу страницу и провјерите остале чланке.