Каква је плата цензора ИБГЕ

<Х1> Шта је плата Ценсора Ибге?

<п> Ако сте заинтересовани да радите као ИБГЕ по цени, природно је да желите да знате шта ће бити плата ове функције. У овом чланку ћемо се обратити овој теми и пружити све потребне информације.

<Х2> Шта је ИБГЕ пописник?

<п> Попис за ИБГЕ је професионални одговоран за прикупљање података и демографских информација у датом региону. Ови подаци се користе за израду статистике и студија које помажу у планирању и развоју земље.

<Х3> Плата од пописа ИБГЕ

<п> Плата пописа ИБГЕ може се разликовати у зависности од различитих фактора, као што је регион у којем се професионални радови и количина упитника могу применити. Међутим, важно је нагласити да ИБГЕ чини привремени запошљавање да обавља демографски попис становништва, а плата је дефинисана производњом.

<п> Према информацијама које објављују ИБГЕ, износ уплаћен испуњеним упитником може се разликовати између 25,00 УСД и Р5.000 УСД. Поред тога, попис становништва такође добија додатну вредност за сваки посећени дом и сваки је одговорио сваки упитник.

<п> Важно је нагласити да је попис ИБГЕ нема запослење, сматра се аутономним радником. Стога нема предности као што су плаћени одмори, 13. плата или формални уговор.

<Х2> Како постати попис за ИБГЕ?

<п> да постане ибге цензуре, потребно је учествовати у процесу селекције који је спровео Институт. Генерално, регистрација је отворена за демографски попис становништва, а заинтересовани би требало да се пријаве путем званичне ИБГЕ веб странице.

<п> Након регистрације, кандидати се пролазе основни тест знања и интервјуу. Они који су изабрани биће позвани да учествују у обуци, где ће научити о техникама прикупљања података и ИБГЕ стандардима.

<п> Важно је нагласити да ИБГЕ пописна рад захтева расположивост времена, јер је често потребно да се посјете кућним посетама ноћу и викендом.

<Х2> Закључак

<п> Плата пописа ИБГЕ варира у зависности од производње и региона акције. То је привремена функција, без запослења, али која нуди прилику да допринесе производњи важних статистика за земљу.

<п> Ако сте заинтересовани да постанете ИБГЕ попис становништва, будите свесни могућности за процес селекције и претплатите се путем званичне веб странице Института.