Шта је плата Рон-а до палмеираса

<Х1> Шта је плата РОН-а до палмеираса?

<п> Рон, палмеирас нападач, један је од највиших плаћених играча алвиверде бацања. Његова плата је клупски одбор чуван поверљив, али процењује се да прими око 1,2 милиона долара месечно.

<Х2> РОН-ова каријера

<п> Рон је започео каријеру у Ремоу, клуб из Пара, где је устао и ухватио пажњу великих клубова у бразилском фудбалу. У 2016. године ангажовао га је Атхлетицо Паранаенсе, где је истакнут и освојио важне наслове, као што је Бразилски куп 2019. године.

<п> У 2020. години Рон је ангажовао Палмеирас, преговарањем који је укључивао један од највећих трансфера у историји бразилског фудбала. Од тада, нападач је кључни играч у цалмеиренсе цасту, победничким насловима као што су Куп Либертадорес 2020 и Бразилски куп 2020. године.

<Х2> РОН-ова зарада

<п> Рон-ова плата је једна од највиших у улози Палмеираса. Клуб званично не открива вредности, али је нагађати да добија око 1,2 милиона долара месечно. Ова вредност укључује плату, рукавице и бонусе за постигнуте циљеве.

<Х3> Остали добро-плаћени играчи из Палмеираса

<п> Палмеирас има и друге играче који такође примају високе плате. Неки примери су:

<О ол>
<ЛИ> Луиз Адриано
<ЛИ> ГУСТАВО СЦАРПА
<ЛИ> Вевертон
<ЛИ> Луцас Лима
<ЛИ> Виллиан

<п> Ови играчи такође имају плате у распону милиона реалија месечно.

<Х2> Коначна разматрања

<п> РОН-ова плата Палмеираса је један од највиших бразилских фудбала. Нападач је кључни играч у Цалмеиренсе-у цаст и био је главни јунак у важним достигнућима клуба. Иако тачан износ није откривен, процјењује се да добија око 1,2 милиона долара месечно.

<п> Важно је нагласити да плате фудбалера могу се временом варирати, према уговорним обнављањима и преговорима са клубовима. Стога су вредности наведене у овом чланку заснивају се на проценама и могу се мењати.