Какво је значење имена маира

<Х1> Значење имена МАИРА

<п> Име Маира је аутохтоно порекло и има веома лепо и посебно значење. Сасвим је популарно у Бразилу и носи са собом занимљиву причу.

<Х2> Порекло и значење

<п> Име Маира потиче из језика Тупи-Гуарани, које су домородни људи говорио, који су населили бразилску територију пре доласка колонизатора. У тупи језику “Маира” значи “онај који има лепоту” или “онај који је прелепи”.

<п> Ово име се широко користи и као женско и презиме. То је веома цењено због свог звука и позитивног значења.

<Х2> Личност и карактеристике

<п> Људи који имају име Маира су обично врло харизматични, весели и комуникативни. Лако се спријатељи и познају по својој симпатији.

<п> Поред тога, МАИ су обично веома узалудни и забринути због изгледа. Воле да се брину једни о другима и увек лепо. Они су такође одређени људи који се боре за оно што желе.

<Х2> Радиоциознисти

<П> Име Маира је прилично популаран у Бразилу и користи се у неколико књижевних дела, песама и чак и ликова из сапуница и филмова.

<п> Поред тога, постоје разлике овог имена на различитим језицима. На пример, на шпанском језику може се написати као “маира” или “Маира”. На енглеском језику је уобичајено пронаћи правопис “МИРА”.

<Х3> Закључак

<п> Име Маира је аутохтоно порекло и значи “онај који има лепоту” или “онај који је леп”. Људи који имају ово име обично су каризматични, весели и одлучни. То је веома лепо и смислено име.