Протезе пеније шта је

<Х1> Протезе пеније: Шта су и како раде?

<п> Протезе пеније су медицински уређаји који се користе за лечење еректилне дисфункције, познате и као сексуалне импотенце. Они су опција за мушкарце који не реагују на друге третмане, као што су усмене лекове или терапију убризгавања.

<Х2> Како раде протези пениса?

<п> Протезе пеније су хируршки имплантати који се постављају унутар пениса како би се омогућила ерекција. Постоје две главне врсте протеза пениса: Клањање и надувавање.

<Х3> Протезе простирке које се крећу у пенили

<п> Протезне простирке који се крећу са флексибилним шипкама састоји се од флексибилних шипки који су имплантирани на пенис. Омогућују да пенис буде усправан када човек жели и може се савити када се не користи.

<Х3> Протезе пениле на надувавање

<п> Протезе перилице на надувавање чине се цилиндри који су имплантирани на пенис, пумпу која је смештена у скротум и течни резервоар који је смештен у трбух. Када човек жели да има ерекцију, стисне пумпу која преноси течност из резервоара на цилиндри, узрокујући усправност пениса. Да бисте се вратили у флабби државу, човек се затежава вентил који ослобађа течност назад на резервоар.

<Х2> Предности и недостаци протеза пениса

<п> Протезе пеније могу понудити ефикасно решење мушкараца који не реагују на друге третмане за еректилну дисфункцију. Они дозвољавају човеку да има ерекцију када жели, пружа задовољавајући сексуални живот.

Међутим, протезе пеније такође имају неке недостатке. Хирургија за имплантацију протезе пениса је инвазивна и може укључивати ризике као што су инфекција имплантата или одбацивање. Поред тога, протезе пениса могу проузроковати нелагоду или бол током ерекције, а човек може изгубити осетљивост у пенису.

<Х2> Коначна разматрања

<п> Протезе пеније су опција за мушкарце који не реагују на друге третмане за еректилну дисфункцију. Пре него што се одлучи за ову врсту лечења, важно је да се консултујете са стручњаком за процену ризика и накнада, као и да разговарају о осталим доступним опцијама.

<п> Од суштинског је значаја за памћење да еректилна дисфункција може имати неколико узрока, а протеза пениса није увек најбоље решење. Стога је неопходно тражити лекарску савету да идентификује узрок проблема и пронађете најприкладнији третман.