Која је величина бис

<Х1> Која је величина БИС-а?

<п> БИС је позната чоколада коју је произвела компанија Лацта, која је део МОНДЕЛЕЗ међународне групе. Објављен је у Бразилу 1942. године, а од тада је постао једна од најомиљенијих чоколада Бразилаца.

<Х2> БИС карактеристике

<п> БИС је чоколада од вафла, тј. Има танки слојеви чоколадних слојева који су испреплетени. Планира се у индивидуалном паковању, која садржи 126 г чоколаде, а такође у већем паковању, са 270 г.

<Х3> Доступне величине

<П> На тржишту је могуће пронаћи БИС у две главне величине:

<О ол>
<ЛИ> Традиционална бис: Појединачно паковање са 126 г;
<ЛИ> БИС КСТРА: Већа амбалажа са 270г.

<п> Поред ових величина, Лацта такође покреће посебна и ограничена издања БИС-а, са диференцираним паковањем и искључивим укусима.

<Х2> БИС Популарност

<п> БИС је веома популарна чоколада у Бразилу и током година је освојила легију навијача. Његова комбинација хрскаве резине и кремасте чоколаде неодољива је многим људима.

<п> Поред тога, БИС је такође познат по својим креативним и упечатљивим рекламним кампањама, које су помогле у консолидацији марке у бразилском тржишту.

<Х2> Раусвалиес о БИС-у

<п> Неке занимљиве радостине о бис-у:

<ул>
<ЛИ> Име “БИС” је изабран јер се односи на идеју понављања, односно тако је укусно да људи увек желе још једно;
<ЛИ> БИС је током година имао неколико посебних укуса, као што је јагода, лимун, дулце де лецхе и пасион воће;
<ЛИ> БИС је једна од најпродаванијих чоколада у Бразилу, коју људи конзумирају у свим узрастима.

<п> Ако још нисте пробали бис, не губите време! Уживајте у овом чоколадном одушевљењу и одушевљењу са својим јединственим укусом.

<П> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.лацта.цом.бр/продуцтс/бис Снимци <ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/бис_ (цхуоцолате) "> Википедиа – бис (чоколада)