Која је вредност пиринча

<Х1> Која је вредност риже?

<п> Рице је једна од најпопуњенијих намирница на свету и присутна је на табели милион људи дневно. Да ли је као пратња меса, пасуља или у главним јелима као што су Рисоттос и пиринач пећнице, рижа је свестран састојак и много цењен.

<Х2> Сорте риже

<п> На тржишту је доступне неколико сорти риже, свака са сопственим карактеристикама и ценама. Неке од најчешћих врста су:

<ул>
<ЛИ> Бели пиринач
<ли> Бровн Рице
<ли> Парбојски пиринач
<ЛИ> Арбореално пиринач (користи се за рижотос)
<ЛИ> Цатхо Рице

<П> Свака разноликост пиринча има другачију вредност, која може да се разликује у складу са регионом и ознаком производа. Поред тога, фактори попут усева и потражње такође могу утицати на цену пиринча.

<Х3> Просечна цена риже

<п> Цена пиринча може се увелико варирати, али уопште је просечна вредност килограма белих пиринча око 3,00 УСД на 5,00 УСД. Већ смеђа пиринач је обично мало скупља, са просечном ценом између 4,00 и 6,00 УСД килограма.

<п> Важно је напоменути да су ове вредности само просечне и могу се разликовати у зависности од региона и успостављању где се купује рижа.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Разноликост
<Хх> Просечна цена по килограму


<тди>
<Тр>
<ТД> Бели пиринач
<ТД> Р $ 3,00 до 5,00 УСД

<Тр>
<ТД> Бровн Рице
<ТД> Р $ 4,00 до 6,00 УСД

<Тр>
<ТД> Парбојски пиринач
<ТД> Р $ 3,50 до 5,50 УСД

<Тр>
<ТД> Арборео Рице
<ТД> Р $ 6,00 до 8,00 УСД

<Тр>
<ТД> Рице Цатетус
<ТД> Р $ 4,50 до Р $ 6,50


<П> Увек је добро истраживање цена у различитим установама и упоредите марке доступне да бисте пронашли најбољу опцију риже са најбољим економичним економичним.

<а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом"> Кликните овде да бисте пронашли више информација о вредности пиринча и где да га купите.

<Реф> Извор: ввв.екампле.цом