Која је вредност Куина војводе

<Х1> Која је вредност војводе у углу?

<п> Војвода од Куина је једна од Куина награда, једна од најпопуларнијих лутрије у Бразилу. У овом чланку ћемо говорити о вредности војводе од угла и како ова награда функционише.

<Х2> Шта је Куина?

<п> Куина је лутрију коју води Цаика Ецономица Федерал, где коцкар мора да бира 5 до 15 бројева, од 80 доступних на точковима. Свеепстекес се одржавају свакодневно, од понедељка до суботе, а вредност награде варира у складу са бројем хитова.

<Х2> Шта је војвода од Куине?

<п> Војвода угла је награда за оне који су погодили 2 броја 5 извучених. То је једна од награда Куина, заједно са оделом, судом и угао.

<Х3> Која је вредност војводе од угла?

<п> Вредност војводе угао варира са сваким такмичењем, јер то зависи од наплате и броја победничких опклада. Генерално, награда је нижа од вредности суда, али виша од одијела.

<П> Да бисте знали тачну вредност Куини војводе у одређеном такмичењу, морате да се посаветујете са званичном вебсајтом ЦАИКСА Ецономица Федерал или контактирајте кућу на лутрији.

<Х2> Како примити награду војвода од Куине?

<п> Да бисте примили туку награду Куина, потребно је присуствовати Федералној агенцији ЦАИКСА Ецономица са наградом и идентификационом документом. Награде до 1,903,98 УСД могу се уклонити у било којој куци на лутрији, док се награде изнад ове вредности морају уклонити искључиво на Агенцији ЦАИКСА.

<п> Важно је напоменути да се награда Куина Дуке плаћа у готовини, а коцкар је до 90 дана након датума извлачења да спаси. Ако је рок изложен, износ се доноси фонду за финансирање студената (Фиес).

<Х2> Закључак

<п> Војвода од Куине је једна од награда Куина, где гацблер удари 2 бројева 5 извучених. Вриједност награде варира са сваким такмичењем и може се уклонити у лутрији или грани Цаика Ецономица Федерал. Важно је да проверите награду и искористите улазну карту и искористите у утврђеном року.