Која је вредност награде другог места на фарми

<Х1> Која је вредност другог места фарме?

<п> Фарма је емисија бразилске стварности која поставља познате личности на фарму, где треба да обављају свакодневне задатке и живе у руралном окружењу. На крају програма, публика гласа да одлучи ко ће бити велики победник и преузети ће награду у новцу.

Међутим, не могу сви учесници да стигну до великог финала и освоје прво место. Друго место је такође веома спорно и, иако не узимају главну награду, још увек добија новац као награду за своје учешће у програму.

<п> Вредност награде другог места награде варира са сваком издањом програма. Производња реалити Схов дефинише износ који ће се испоручити учеснику који добије ову позицију. Опћенито, вредност је нижа од награде првог места, али је и даље значајна количина.

<п> Поред новчане награде, друго мјерство може примити и друге користи, као што су рекламни уговори и могућности запошљавања у медијима.

<п> Важно је напоменути да је вредност наградне награде на другој мјери не обелодањено, открива се само током финала програма, када презентатор најави коначни резултат.

<П> Стога, ако пратите фарму и навијате за одређеног учесника, будите свесни финала програма да бисте сазнали шта ће бити вредност награде другог места.