Колики је количина плате пописа ИБГЕ

<Х1> Колики је количина зараде ибге пописа?

<п> Ако сте заинтересовани да радите као ИБГЕ по цени, то је природно да желите да знате шта је плата за ову функцију. Плата ИБГЕ пописа може се разликовати у зависности од различитих фактора, као што је регион на којем ћете радити и количину упитника које можете применити.

<Х2> Како функционише рад ибге пописа?

<п> Ибге поцетилац је одговоран за спровођење истраживања и прикупљања информација у домаћинствима и комерцијалним установама. Ове информације се користе за производњу статистика и показатеља који су основни за планирање и развој земље.

<п> Да бисте постали ибге цензуса, морате да прођете кроз поступак селекције и буде одобрен. Након одобрења, ви ћете добити обуку и бити означени за спровођење истраживања у одређеном географском подручју.

<Х3> Колики је количина зараде ибге пописа?

<п> Количина зараде ИБГЕ-а може се разликовати у складу са количином упитника које можете да примените. То значи да више упитника можете да се пријавите, то је већа ваша плата.

<п> Поред тога, вредност плата може се такође разликовати у зависности од региона у којој ћете радити. У неким регионима, вредност плата може бити већа због фактора као што су трошкови живота и потражња за пописима.

<п> Важно је напоменути да плата ИБГЕ пописа исплаћује производњом, односно добит ћете вредност за сваког примењеног упитника. Стога, више упитника можете да се пријавите, то је већа ваша плата.

<Х2> Како се пријавити да будете ИБГЕ попис?

Ако сте заинтересовани да постанете ИБГЕ попис становништва, морате бити свјесни процеса селекције који се периодично се отварају. Ови процеси селекције објављују се на званичној веб страници ИБГЕ-а, а такође и на друге медије.

<п> Да бисте се пријавили, морате да испуните захтеве утврђене ИБГЕ-ом, као што су минимално 18 година и да имате комплетну основну школу. Поред тога, потребно је да се региструје и учествује у корацима селекције, који могу укључивати објективни доказ и обуку.

<п> Након што одобри поступак одабира, добит ћете потребну обуку за обављање претрага и прикупите информације исправно и тачно.

<п> Укратко, количина зараде Ценсорер Ибге може се разликовати у складу са количином примењених упитника и региона на којем ћете радити. Ако сте заинтересовани да постанете ИБГЕ попис становништва, будите свесни процеса избора и следите смернице за примену.