Потребно је да штампате ЕНЕМ потврдни картицу

<Х1> Како одштампајте ЕНЕМ потврдни картицу

<п> Национални истраживачки испит (ЕНЕМ) један је од главних облика уласка у високо образовање у Бразилу. Да бисте учествовали на испиту, морате се регистровати и касније исписати потврдни картицу. У овом чланку ћемо вам показати корак по корак како то учинити.

<Х2> 1. корак: Приступите званичној веб локацији ЕНЕМ

<П> Да бисте штампали ЕНЕМ-ову потврдни картицу, морате да приступите службеном веб страницу за испите. Унесите “ЕНЕМ” у свој омиљени претраживач и кликните на први резултат који се појављује. Проверите да ли је веб локација официр Националног института за образовне студије и истраживање Аницио Теикеира (ИНЕП).

<Х2> 2. корак: Пријавите се на свом налогу

<П> на веб локацији ЕНЕМ потражите опцију за пријаву. Унесите свој ЦПФ и лозинку регистровану током регистрације. Ако сте заборавили лозинку, кликните опцију за опоравак лозинке и следите упутства.

<Х2> Корак 3: Пронађите картицу за потврду

<п> Након пријаве, потражите опцију “Цард Цард Цард”. Опћенито, ова опција је доступна на почетној страници сајта или на бочном менију. Кликните ову опцију да бисте приступили вашој потврдној картици.

<Х2> Корак 4: Испишите потврдни картицу

<п> На картици за потврду пронаћи ћете важне информације, као што су тест место, датум и време испита. Проверите све информације пажљиво и ако је све тачно, кликните опцију Штампање. Обавезно имате штампач повезан са уређајем.

<п> <стронг> Савет: Поред штампања потврдне картице, препоручује се да сачувате дигиталну копију на свој уређај или упишите информације на сигурном месту ако се било која затворска казна дође у штампање.

<Х2> Корак 5: Проверите штампане податке

<П> Након штампања потврдне картице поново проверите све штампане информације. Погледајте своје име, матични број, тест локације и друге податке. Ако идентификујете било какве грешке, контактирајте ИнеП што је пре могуће да бисте направили одговарајуће исправке.

<п> Сада када знате како да одштампате ЕНЕМ потврдни картицу, обавезно обављате овај поступак пре датума испита. Не заборавите да унапред стигнете до веб локације и донесете важећи идентификациони документ. Срећно!