Која је вредност за ухо на ЦНХ 2022

<Х1> Како ставити категорију уха на ЦНХ у 2022. години?

<п> Ако сте заинтересовани да додате категорију ЕАР (вежбе исплаћене активности) на своју националну возачку дозволу (ЦНХ) у 2022. години, овај је чланак за вас. У овом тексту ћемо објаснити потребну вредност за обављање овог поступка и свих детаља који су укључени. Наставите да читате да бисте сазнали више!

<Х2> Шта је категорија уха?

<п> Категорија ЕАР је овлашћење које омогућава возачу да обавља плаћене активности користећи своје возило. Ова категорија је обавезна за покретаче транспортне апликације, као што је, на пример Убер, 99 и ЦАБИ, на пример.

<Х2> Вредност за додавање категорије ЕАР на ЦНХ у 2022.

<п> Вредност за додавање категорије ЕАР ЦНХ може се разликовати у складу са детраном сваке државе. Међутим, у просеку су трошкови овог поступка око 200,00 УСД до 300,00 УСД.

<Х3> Корак по корак да додате категорију уха на ЦНХ

<О ол>
<ЛИ> Проверите захтеве: Пре него што започнете поступак, обавезно испуњавате захтеве које морате да додате категорију уха у ЦНХ. Генерално, морате имати више од 21 године, имати дефинитивне ЦНХ и нисте починили озбиљне или веома озбиљне прекршаје у последњих 12 месеци.
<ЛИ> Прикупите потребну документацију: Да бисте додали категорију уха у ЦНХ, морат ћете представити неке документе, као што су ид, ЦПФ, доказ о пребивалишту, доказ о плаћању накнаде и самог ЦНХ-а и самог ЦНХ-а.
<ЛИ> Распоред услуге: Обратите се свом државу Детрану и закажите време да бисте извршили поступак додавања ЦНХ категорије на ЦНХ.
<ЛИ> Плаћајте накнаду: платити накнаду коју захтева ДеТран да додате категорију уха у ЦНХ.
<ЛИ> Извршите медицински испит: на заказаном дану, присуствовати месту на месту које је употријебио ДеТран да би се извршио медицински испит потребан за додавање категорије ЕАР на ЦНХ.
<ЛИ> Завршите поступак: Након одобравања лекарског прегледа, Детран ће ажурирати ваш ЦНХ категорију уха. У неким случајевима можда ће бити потребно сачекати неколико дана да примите нови ЦНХ код куће.

<Х2> Закључак

<П> Додавање категорије ЕАР на ЦНХ у 2022. године је релативно једноставан поступак, али је важно бити свестан захтева и правилно следити све кораке. Не заборавите да проверите вредност стопе у Детрану своје државе и прикупите сву потребну документацију. На овај начин моћи ћете да обављате плаћене активности користећи своје возило.

<п> Надамо се да је овај чланак био користан за разјашњење својих питања о додавању категорије ЕАР у 2022. Ако имате више питања, обавезно се обратите ДЕТРАН-у ваше државе за ажуриране и тачне информације.>