Који тонер користи за уклањање жућкасте косе

<Х1> Како уклонити жућкасту косу: препоручени савети и тонализери

<п> Ако тражите савете за уклањање жућкасте косе, то је на правом месту! У овом чланку ћемо вам показати неке опције тонирања које вам могу помоћи да неутралишете нежељене тонове и направите косу лепшу и живу боју.

<Х2> Зашто коса постаје жута?

<п> Плавокоса коса, посебно обојене, на тежи се жути током времена. То је због оксидације пигмената присутних у коси, што резултира овим нежељеним тоном. Поред тога, фактори као што су изложеност сунцу, употреба неадекватних производа и чак и воде за туширање могу допринети жутом косе.

<Х2> Препоручени тонирање

<п> На тржишту постоји неколико тонера који могу помоћи неутрализацији жућкасте косе. Погледајте неке опције:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> тонирање А : Овај тонер је посебно формулисан за плаву косу и има љубичасте пигменте, који помажу у неутрализацији жућкасте боје. Важно је следити упутства за употребу и време акције назначено на паковању.
<ЛИ> <стронг> тонализер Б : Још једна опција је тонализер Б, који такође има виолет пигмента и погодно је за плаву косу. Помаже да се неутралише жућкасти и пружа више платински ефекат на жице.
<ЛИ> <стронг> ц тонирање: већ се препоручује тонализер Ц препоручује се за сиву плаву косу. Има плаве пигменте које помажу у неутрализацији жућкасти и дају косу хладнији тон.

<П> Сећање на то да је увек важно да направите тест пратења пре наношења било које тонирање до косе, да видите да ли нема алергијских реакција и да се осигура жељени резултат.

<Х2> Додатни савети за избегавање жућкасте боје

<п> Поред употребе тонирања, неки додатни савети могу вам помоћи да избегне жућкасту косу:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Избегавајте прекомерно излагање сунцу : сунчеве зраке могу оксидирати пигменте косе, остављајући их жућкасто. Носите капе или производе са заштитом од сунца да бисте заштитили косу.
<ЛИ> <стронг> Користите специфичне плаве производе за косу : шампони, клима уређаји и маске специфичне за плаву косу помажу да се боја прелепа и избегне жућкасто.
<ЛИ> <стронг> Избегавајте употребу топле воде : топла вода може да се осуши косе и доприноси пожутењу. Изаберите да оперете косу топлом или хладном водом.

<П> Пратите ове савете и коришћење препорученог тонера, моћи ћете да уклоните жућкасту косу и победите задивљујуће плавокосете. Не заборавите да се увек консултујете професионалцу пре обављања било каквог хемијског поступка на коси.