Продавнице пре продаје Шта то значи

<Х1> Схопионица са продајом: Шта то значи?

<п> Пре-продаја је маркетиншка стратегија коју у којима познаје неколико компанија, укључујући СХОРЕЕ, једну од највећих мрежних платформи на свету. У овом чланку ћемо објаснити шта предстојећа значи у Схонее и како то функционише.

<Х2> Шта је пре продаје?

<п> Пре-продаја је модалитет продаје у којем су производи доступни за куповину и пре него што су доступни на залихама. То јест, можете да купите производ пре званичног лансирања, осигуравајући тако резервацију.

<п> Ова стратегија је веома уобичајена у дуготрајној лансирању производа, попут мобитела, видео игара, познатих аутора, између осталих. Претходна продаја омогућава потрошачима да гарантују куповину жељеног производа, избегавајући тако да је фрустрација не може да га купи када је доступна на продају.

<Х2> Како ради пре на продају у Схопее-у?

<п> СхопЕсе, као и остале платформе Е-Цоммерце, нуди опцију пре продаје за различите производе. Приликом приступа страници производа пре продаје пронаћи ћете информације о датуму објављивања и процењеном року за испоруку.

<П> Да бисте купили куповину у пре продаји, једноставно додајте производ у корпу и нормално следите процес плаћања. Значајно је да се вредност производа наплаћује у тренутку куповине, чак и ако још није доступна за отпрему.

<п> Након датума издања, Схоонее ће производ послати на адресу унесену током куповине. Важно је бити свјестан времена испоруке, који може варирати у складу са регионом и доступности производа.

<Х2> Предности пре продаје у Схопиесее

<п> Пре-продаја у Схопее нуди неке предности за потрошаче. Погледајте неке од њих:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> ГАРАНЦИЈА КУПОВИНА: Приликом куповине производа пре продаје, осигуравате куповину пре него што истекне.
<ЛИ> <стронг> Посебне цене: Често се производи пре продаје нуде се посебним попустима, што може представљати значајну економију.
<ЛИ> <стронг> Ексклузивност: Када купујете производ пре продаје, можда ћете бити један од првих који ће га имати у руци, чак и пре званичног издања.

<п> Стога, ако желите да купите производ који ће ускоро бити пуштен, вриједи проверити опције пре продаје у Схонее-у. Не заборавите да прочитате све информације доступне на страници производа и будете свесни рокова испоруке.

<П> Сад када знате шта предстојећа значи у Схопее-у, искористите прилику да осигурате своје омиљене производе пре него што их понестане!