Каквим суседством живим

<Х1> Шта је комшилук са којим живим?

<п> Када је у питању знање у којем кварту ћете живјети, можда се чини као једноставно питање, али није увек тако лако одговорити. Понекад границе насеља могу бити збуњујуће или лоше дефинисане, посебно у већим метрополитским областима. На овом блогу ћемо истражити неке начине да сазнамо које суседство у којем живите.

<Х2> 1. Погледајте своју адресу

<п> Један од најједноставнијих начина да сазнате који кварт који живите је да се обратите својој адреси. Ако живите у граду или подручју који има добро -организовани систем адреса, ваше суседство ће вероватно бити укључено у адресу. На пример, ако живите у Руа Дас Флорес, 123, Центро суседству, ваш одговор би био “у центру града”.

<Х2> 2 Тражи на мрежи

<п> Други начин да сазнате који кварт који живите у претраживању интернета. Постоји неколико доступних веб локација и алата који вам могу помоћи да пронађете информације о специфичним насељима. Можете да тражите своју адресу или чак по имену вашег града за релевантне резултате.

<Х3> 2.1. Користите Гоогле мапе

<п> Гоогле Мапс је корисно средство за откривање информација о суседству. Само унесите своју адресу у траци за претрагу и Гоогле Мапс ће показати кварт у којем живите. Поред тога, можете и истражити околину свог квартала, пронаћи блиске тачке интереса и добити упутства на различите локације.

<Х3> 2.2. Проверите резултате претраге

<п> Када претражите своје име или Гоогле Адреса, резултати претраге могу приказати информације о комшилуку у којем живите. Ово може укључивати “Истакнути исјечак” са детаљима о комшилуку, “СитеЛинкс” за релевантне веб странице, “критике” локалних становника, “разрешене” додатне информације о кварту и више.

<Х2> 3. Погледајте званичне документе

<п> Ако сте и даље у сумњи у тој комшилуку у којем живите, можда ће бити корисно консултативни документи. Ово укључује документе о регистрацији власништва, рачуне јавних услуга или чак идентификационе документе које је издала Влада. Ови документи обично садрже информације о одговарајућој адреси и кварту.

<Х2> Закључак

<П> Откривајући које кварт који живите можете бити једноставан или компликован задатак, у зависности од локације и информација. Консултације ваше адресе потражите на мрежи и провјери званичне документе су неки од начина да се добију ове информације. Надамо се да је овај блог био користан да вам помогне да откријете које суседство у којем живите.