Потребно је да узмете ЕНЕМ потврдни картицу

<Х1> Узмите ЕНЕМ потврдни картицу на дан тестирања

<п> Национални истраживачки испит (ЕНЕМ) један је од главних облика уласка у високо образовање у Бразилу. Милиони ученика припремају се током целе године да бисте узели овај тест, који могу отворити врата за разне академске могућности.

<п> Једно од најчешћих питања међу учесницима ЕНЕМ је да ли је потврдна картица потребна на дан трке. Одговор је да, неопходно је имати овај документ у руци.

<Х2> Шта је ЕНЕМ ЦАРД картица?

<п> ЕНЕМ ЦАРД ЦАРД је документ који садржи важне информације о тесту. Постоје детаљи као што су место испитивања, време, матични број, опција страног језика и индикација специјализоване услуге, ако је применљиво.

<п> Поред тога, потврдна картица такође доноси смернице о ономе што је дозвољено и оно што је забрањено да донесе дан теста, као што су обавезни документи, писање материјала и електронских објеката.

<Х3> Зашто је важно узети потврдни картицу?

<П> Узимање ЕНЕМ картице за потврду на дан теста је пресудан из више разлога:

<О ол>
<ЛИ> Идентификација: Потврда картица садржи информације које помажу у препознавању учесника, као што је матични број. Ово је важно осигурати да праве особе врши тест.
<ЛИ> Локација: Потврда картица доноси пуну адресу веб локације, олакшавајући долазак учесника на дан испита.
<ЛИ> Вријеме: Царт Цард ин обавештава време почетка и завршетка трке, избегавајући кашњење и могуће проблеме.
<ЛИ> Смернице: Картица за потврду доноси важне смернице о томе шта је дозвољено и шта је забрањено преузети дан теста, избегавајући поремећаје и могућа дисквалификација.

<п> Стога је од суштинског значаја за штампање Цард Цард Царт и преузмете је на дан теста. Ако није могуће штампање, могуће је приступити путем званичне веб странице ЕНЕМ-а, користећи матични број и регистровану лозинку.

<стронг> Пажња: Важно је напоменути да потврдна карта није идентификациони документ. Потребно је донети званични документ о фотографијама, као што је РГ или ЦНХ, поред потврдне картице.

<п> Укратко, ЕНЕМ-ова потврда је важан документ који садржи основне информације за учесника. Узимање овог документа на дан теста је пресудно за осигурање мирне реализације испита.