Шта је генерички Аллегра

<Х1> Шта је генерички Аллегра?

<п> Аллегра је добро-повремена анти -аллигичка медицина која се користи за лечење алергијских симптома као што су алергијски и уртикарски ринитис. Његов активни састојак је фекофенадин, који је антихистамин друге генерације.

<п> Када се лек разматра референца, попут Аллегра, то значи да је први био забележен и пласиран са датим активним принципом. Након ексклузивног периода, друге компаније могу произвести генеричке лекове са истим активним састојком и истом ефикасношћу.

<п> У случају Аллегра, његова генеричка је фекофенадин. Генерички лекови пролазе кроз ригорозне квалитете и ефикасне тестове, што је приступачна опција за лечење алергија.

<Х2> Предности употребе генерика

<п> Генерички лекови имају неколико предности, као што су:

<О ол>
<ЛИ> Најповољнија цена: Генераци су обично јефтиније од референтних лекова;
<ЛИ> Иста ефикасност: Генерими имају исти активни састојак и исту терапијску ефикасност;
<ЛИ> Строги тестови квалитета: Генерицс пролазе кроз квалитет и ефикасне тестове, обезбеђујући њихову сигурност;
<ЛИ> Велика доступност: Генерицс су доступне у различитим апотекама и апотекама;
<ЛИ> Допринос јавном здрављу: Употреба генерими помаже у смањењу трошкова на лековима и омогућава третман доступан становништву.

Како препознати генеричку медицину?

<п> Генерички лекови имају жуту пругу на паковању, са натписом “генеричка медицина”. Поред тога, они такође имају име представљеног активног састојка, а затим име лабораторија произвођача.

<п> Важно је напоменути да је иако је генерички, потребно је следити медицинске смернице и поштовати назначено дозирање. Ако имате сумње, увек се обратите здравственом стручњаку.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Медицина
<Хх> Активни принцип
<Хх> Лабораторија


<тди>
<Тр>
<ТД> Аллегра
<ТД> Фекофенадина
<ТД> Санофи

<Тр>
<ТД> Фекофенадина
<ТД> Фекофенадина
<ТД> Различита лабораторија


<п> Могуће је пронаћи генерички Аллегра у разним апотекама и дрогеријама, увек поштујући рецепт.

<а хреф = дува <реф> 1. Национална агенција за надзор здравља (АНВИСА). Генерички лекови. Доступно на: <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> хттпс: //ввв.екампле.цом . Приступљено: 01.01.2022.

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>