Како се зове кћери Силвио Сантос

<Х1> Кћери Силвио Сантоса

<п> Презентатор и бизнисмен Силвио Сантос познато је да је једно од највећих имена у бразилијској телевизији. Поред командирања СБТ-а, он је и отац шест кћери. У овом чланку ћемо знати нешто више о свакој од њих.

<Х2> 1. Цитиа Абраванел
<п> Цинтиа Абраванел је најстарија ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1964. године и резултат је првог брака из презентатора до Мариа Апарецида Виеира Абраванел. Цинтиа има диплому психологије и тренутно ради као директор на СБТ-у.

<Х2> 2 Силвиа Абраванел
<п> Силвиа Абраванел је друга ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1971. године и резултат је првог брака из презентатора. Силвиа је дипломирала педагогију и тренутно ради програма “Гоод Диа & ЦИА” на СБТ-у.

<Х2> 3. Даниела Беирути
<п> Даниела Беирути је трећа ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1976. године и резултат је другог брака презентатора са Ирисом Абраванелом. Даниела има диплому пословне администрације и тренутно има положај уметничког директора и програмирање на СБТ-у.

<Х2> 4. Патрициа Абраванел
<п> Патрициа Абраванел је четврта ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1977 и резултат је другог брака из презентације. Патрициа има диплому пословне администрације и тренутно ради програма “Топа или Но Топа” на СБТ-у.

<Х2> 5 Рената Абраванел
<п> Рената Абраванел је пета ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1987. године и резултат је другог брака из презентатора. Рената има диплому пословне администрације и тренутно има место директора Центра СБТ дечијег центра.

<Х2> 6 Ребеца Абраванел
<п> Ребека Абраванел је шеста и најмлађа ћерка Силвија Сантоса. Рођена је 1980. године и такође је резултат другог брака из презентације. Ребеца има диплому пословне администрације и тренутно ради програма “Рода А Рода” на СБТ-у.

<п> Кћери Силвио Сантоса су врло талентовани и играју важне улоге унутар СБТ-а. Свака доприноси успеху станице и носи с њом Очева заоставштина. Дивно је видети како је породица Абраванел присутна у свету бразилске телевизије.