Шта је идеалан крема за сунчање за оне који имају меласму

<Х1> Шта је идеалан крема за сунчање за оне који имају Меласму?

<п> меласма је стање коже које карактерише настанка тамних тачака, посебно на лицу. Ове мрље узрокују повећану производњу меланина, пигмент одговорном за боју коже. Једна од главних препорука за оне са Меласма је свакодневна употреба крема за сунчање, јер излагање сунцу може да погоршава стање и повећа интензитет мрља.

<Х2> Важност крема за сунчање

<п> Сунчани кремом је од суштинског значаја за заштиту коже из ултраљубичастог (УВ) зрака које је сунце емитује. Поред спречавања рака коже, редовна употреба крема за сунчање такође помаже у спречавању превременог старења, опекотина од сунца и мрља, као што је меласма.

<Х3> Карактеристике идеалног крема за сунчање за оне који имају Меласму

<п> За оне са меласом, важно је одабрати крему за сунчање који нуди ефикасну заштиту од УВА и УВБ зрака. Поред тога, препоручује се да се одлучи за кретање за сунчање са високим крема за сунчање (ФПС), пожељно изнад 30.

<п> Друга важна карактеристика је да је Сунцен помак широког спектра, односно заштите од УВА и УВБ зрака. Ува зраци су одговорни за старење коже и појаву мрља, док су УВБ зраци одговорни за опекотине од сунца.

<п> Поред тога, занимљиво је одабрати крему за сунчање који је водоотпоран да обезбеди трајну заштиту чак и у случају зноја или контакта са водом.

<стронг> Препоруке о сунцама за оне са меласмом:

<О ол>
<ЛИ> Сунчана крема за лице са Ла Роцхе-Посаи Антхелиос Аирлициум фпс 70
<ЛИ> Сунчана крема за лице Ада Тина Нормализе матте интензивне фпс 50
<ЛИ> Натура Цхронос Синглецтор Фаиал Синдецтор ФПС 60
<ЛИ> Вицхи ИДЕАЛ Солеил Анти-Агеинг Сингл Синцецтор ФПС 50

<п> Ово су само неколико примера соларних заштита који се могу навести за оне који имају меласму. Важно је да се консултујете са дерматологом да бисте примили персонализоване смернице и одабрали најприкладнији производ за ваш случај.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Сунчева крема
<Хх> Марка
<Хх> ФПС


<тди>
<Тр>
<ТД> Ла Роцхе-Посаи Антхелиос Аирлициум фпс 70
<ТД> Ла Роцхе-Посаи
<ТД> 70

<Тр>
<ТД> Ада тина нормализује матте интензиван фпс 50
<ТД> Ада Тина
<ТД> 50

<Тр>
<ТД> Натура Цхронос Цлератор ФПС 60
<ТД> Натура
<ТД> 60

<Тр>
<ТД> Вицхи ИДЕАЛ Солеил Анти-Агинг ФПС 50
<ТД> Вицхи
<ТД> 50


<п> Важно је напоменути да се крема за сунчање треба применити свакодневно, чак и у облачно или кишним данима. Поред тога, потребно је поново применити производ свака два сата, посебно у случају дугог излагања сунђераном сунцу.

<а хреф = "хттпс: //ввв.дерматологиа.нет/меласма/ "> Референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>