Морам да пржим сланину да ставим у пиззу

<Х1> Како пржити сланину да стави у пиззу

<п> Ако сте љубитељ пице и љубави сланина, сигурно сте размишљали да додате ово укусно димљено месо као један од састојака ваше домаће пице. Пржена сланина доноси јединствени и неодољиви укус на било који рецепт, а на овом блогу ћемо вас научити како да пржите сланину савршено да ставимо у вашу пиззу. Хајде!

<Х2> 1. корак: Изаберите праву сланину

<п> Пре него што почнете да пржите сланину, важно је одабрати добар сланину да бисте осигурали најбољи укус. Потражите квалитетну сланину, уз добру количину масти и чврсте текстуре. Ово ће осигурати да је сланина хрскав и укусан након пржења.

<Х2> Корак 2: Припремите таву за пржење

<п> да пржите сланину, требаће вам необична веза. Загријте већу за средње високе топлоте и оставите да се загреје неколико минута. Ово ће вам помоћи да спречи сланину да се придржава таве и обезбедиће униформне пржење.

<Х2> Корак 3: Скините сланину у кришке

<п> Пре постављања сланине у посуду, исеците је у танке или дебеле кришке, у складу са вашим жељама. Ако желите хрскаву сланину, исеците је у тањи кришке. Ако више волите сочни сланину, исеците га у дебљи кришке.

<Х2> Корак 4: СРЈ Бацон

<п> Поставите сланине у загрејану таву загрејану пржење, пазећи да не преоптерећује таву. Нека је сланина СРЈ неколико минута са сваке стране, окрећући га лопатицом када је златно и хрскаво. Време пржења може се разликовати у зависности од дебљине сланине и личног укуса.

<Х2> Корак 5: Уклоните сланину из таве за пржење

<п> Чим је сланина пржена по вашем укусу, уклоните је из таве и ставите га на плочу подложите папирним пешкирима. Ово ће помоћи у апсорпцији вишка масноћа и да сланина учини још хрскавијем.

<Х2> Корак 6: Ставите сланину у пиззу

<п> Сада је та сланина пржена и хрскава, време је да га ставите у своју пиззу. Ширите сланине кришке преко пиззе тесто, заједно са осталим састојцима по вашем избору. Пеците пицу и пеците док се тесто није златни и топљени сир.

<п> Спремни! Сада знате како савршено пржити сланину да бисте ставили своју пиззу. Уживајте у овој укусној комбинацији укуса и изненадите своје пријатеље и породицу са неодољивим домаћим пиззом!