Када се деси једно комад Тимескип

<Х1> Када се деси ДЕЕКИПИП?

<п> Један комад је један од најпопуларнијих манга и анимеа свих времена. Направио Еиицхиро Ода, прича следи авантуре гусарског мајмуна Д. Луффи и његове посаде у потрази за благом познатом као једном комадом.

Једна од једног комада упечатљивих карактеристика је његова “Тимескип”, временски скок који се јавља у историји. Тимескип је пресудан тренутак у парцели, јер означава значајну промену ликова и света у којем живе.

<Х2> Шта је Тимескип?

<п> Тимескип у једном комаду је догађај у којем историја напредује две године на време. Током овог периода, главни ликови обуче и припремају се за следеће изазове. Тимескип је начин да се приказује зрење ликова и уводи и нове елементе у парцели.

<Х2> Када се Тимескип деси у једном комаду?

<п> Тимескип у једном делу догађа се након битке на острву Мен-Пеике. У поглављу 597 Манге и у епизоди 517 анимеа, откривено је да Луффиива посада раздваја две године да тренира и ојача.

<Х2> Које су промене након Тимескип-а?

Након Тимескип-а, један комадићи ликови пролазе неколико промена. Поред обновљеног изгледа, они такође стичу нове вештине и овлашћења. Поред тога, један комад је такође подвргнут трансформацијама, уз успон нових гусара и промене у равнотежи моћи.

<Х3> Закључак

<п> Тимескип у једном комаду је узбудљив тренутак у историји, обележавајући нову фазу на путу ликова. То је догађај који је чекао навијачи, јер доноси значајне промене у парцели и ликовима. Ако сте обожаватељ једног комада, сигурно ћете бити узбуђени за Тимескип и сва изненађења која доноси.