Када блокирате ВхатсАпп, порука се појављује особи

<Х1> Када блокирате ВхатсАпп, порука се појављује особи

<п> ВхатсАпп је једна од најпопуларнијих апликација за размену порука на свету, коју милиони људи користе да свакодневно комуницирају. Међутим, у неким ситуацијама, неко ће можда требати блокирати некога у апликацији. Али шта се догађа када блокирамо некога на ВхатсАпп-у? Особа прима неку врсту упозорења или поруке?

<Х2> Блокирање контаката на Вхатсапп

<п> Блокирање контаката на ВхатсАпп је функција која омогућава корисницима да избегавају примање порука, позива и чак и гледајући фотографију профила одређене особе. Када је контакт блокиран, не добија ниједно обавештење о брави, али неке акције могу указивати на то да је нешто другачије.

<Х3> Порука за закључану особу

<п> Када неко блокирате на Вхатсапп-у, блокирана особа не добија одређену поруку наводећи да је блокирана. Међутим, неке акције могу указивати на то да вас је блокирао.

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Поруке које нису испоручене: Када некога блокирате, поруке које је послала ова особа не испоручују вам. Уместо текста, порука се појављује само са једним тиком, што указује да то није испоручено.
<ЛИ> <стронг> Позиви нису завршени: ако закључана особа покуша да вас упути позив, неће моћи да доврши позив. Чула ће само додир на позив, али нећете добити ниједно обавештење.
<ЛИ> <стронг> не -висибле профил фото: Када неко блокирате, фотографија профила особе која вам је више не видљива. Уместо фотографије, видећете задану слику ВхатсАпп-а.

<п> Важно је напоменути да се ове акције могу разликовати у зависности од верзије ВхатсАпп и оперативног система вашег уређаја. Такође, можете да откључате контакт у било које време ако се предомислите.

<Х2> Коначна разматрања

<п> Контактирајте закључавање на ВхатсАпп је корисна функционалност да не бисте примили нежељене поруке или да бисте одржали приватност. Иако блокирана особа не прими одређену поруку информисање блока, неке акције могу указивати на то да је блокирана. Важно је запамтити да је блок лична одлука и сваки корисник треба да процени своје потребе и подешавања када коришћење апликације.