Када зима почне у Цуритиби

<Х1> Када зима почиње у Цуритиби?

<п> Цуритиба, главни град државе Парана, познат је по ниским температурама током зиме. Многи се питају када тачно ова хладна сезона започне у граду. У овом чланку ћемо истражити ово питање и пружити неке корисне информације о зими у Цуритиба.

<Х2> Зима у Цуритиба

<п> зима у Цуритиби обично почиње 21. јуна и завршава се 22. септембра. Ови датуми одговарају зимским солстицијама, који означава званични почетак најхладније сезоне године. Током овог периода Цуритибанс може очекивати ниске температуре, у просеку у распону од 8 ° Ц до 15 ° Ц.

<Х3> Како се припремити за зиму у Цуритиби?

<п> са ниским температурама, важно је да се правилно припремите за зиму у Цуритиби. Ево неких корисних савета:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Погодна одећа: Инвестирајте у зимску одећу као што су капути, вунене блузе, шалове и рукавице. Ови комади ће помоћи да тело задрже топло током хладних дана.
<ЛИ> <стронг> Грејање: Проверите да ли ваш систем за грејање правилно функционише. Ако је потребно, одржавајте или размислите о постављању преносних грејача.
<ЛИ> <стронг> Храна: Током зиме је уобичајено да се осети гладнијим. Искористите прилику да конзумирате врућу и хранљиву храну, попут супа и чајева.
<ЛИ> <стронг> Затворене активности: са ниским температурама, то је одлична прилика за истраживање унутрашњих активности као што су посећивање музеја, биоскопа и позоришта.

<Х2> Цуритиба зими: Атракције и догађаји

<П> Упркос хладноћи, Цуритиба нуди разне атракције и догађаје током зиме. Ево неколико популарних опција:

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Догађај
<Хх> Подаци


<тди>
<Тр>
<ТД> Зимски фестивал
<ТД> Јули

<Тр>
<ТД> Ларго уради сајам наручивања
<ТД> Свако недеља

<Тр>
<ТД> Зимски фестивал Цуритиба
<ТД> Август


<п> Ови догађаји нуде различите културне активности као што су емисије, изложбе и сајмове заната. Поред тога, Цуритиба има прелепе паркове и квадрате који се могу истражити током зиме, попут ботаничке баште и Парк Тангуа.

<а хреф = "хтт: //ввв.цуритиба.пр.гов.бр / "> Сазнајте више о Цуритиба

<п> Укратко, зима у Цуритиби почиње 21. јуна и завршава се 22. септембра. Током ове сезоне важно је припремити за ниске температуре и уживати у разним атракцијама и догађајима које град нуди. Цуритиба је зими шармантан град и вреди истражити све што она може да понуди.