Када одушевите торту

<Х1> Када одуминирате торту: основни савети и нега

<п> Непомиривање торте може бити изазован задатак за многе људе. Уосталом, нико не жели да се торта распате или држи за облик, зар не? У овом чланку ћемо поделити неке основне савете и негу да осигурамо да се ваша торта успешно немири. Наставите да читате да бисте сазнали више!

<Х2> Изаберите прави облик

<П> Одабир исправног начина је пресудно за олакшавање процеса одкопавања торте. Одлучите се за добре квалитетне форме, пожељно нестриче, који олакшавају уклањање торте без оштећења.

<Х2> Припремите образац правилно

<п> Пре него што ставите тесто за торту у посуду, важно је да је правилно припремите. Подмажите целу површину облика са маслацем или маргарином и поспите брашном. Ово ће вам помоћи да се торта спречи да се придржава обрасца током неспоколарног процеса.

<Х2> Поштујте време хлађења

<П> Након печења колача, од суштинског је значаја да се потпуно охлади пре него што га покушате открити. Време хлађења може се разликовати у зависности од рецепта, али се обично препоручује да сачека најмање 10 минута пре него што се одмотају.

<Х2> Користите нож за испуштање ивица

<п> пре него што се одкопаш о торти, прођите рун -теппинг нож око ивица таве. Ово ће вам помоћи да испустите торту и спречите да га приђе са странама.

<Х2> Пажљиво немојте да се ухватите

<п> Да бисте се уклонили колач, ставите тањир или пренос преко посуде и окрените наопако. Лагано туците на дну облика да бисте ојачали торту. Пажљиво подигните посуду и проверите да је торта лабава. Ако је потребно, дајте мали облик у облику док се торта потпуно не пусти.

<Х2> Украсите торту након одмотавања

<П> Након одвикавања торте, време је да га украсите! Користите своју креативност и додајте поклопце, лес леденице, воћа или било који други састојак који желите. Не заборавите да сачекате да се торта потпуно охлади пре него што почнете да украсите украшавање.

<Х3> Закључак

<п> Непомењујући да је колач може изгледати компликовано, али са правим саветима и негом моћи ћете успети. Не заборавите да одаберете исправан начин, припремите га правилно, поштујте време хлађења, бацајте ивице ножем и пажљиво се немојте немоћи. И, наравно, не заборавите да украсите торту након одстотка. Сад кад знате како то учинити, доћи до теста и уживати у укусним одмотаним колачима!