#VALUE! (Google Translate internal error.)

<Х1> Тхеискинхо: Једноставно гастрономско искуство

<П> Јесте ли чули за Темакинхо? Ако то још не знате, спремите се да откријете јединствено гастрономско искуство које уједињује јапанску кухињу са бразилском културом. На овом блогу ћемо истражити све детаље овог ресторана који је освојио укус многих људи широм света.

<Х2> Мало о Темакинхо-у

<п> Темакинхо је ресторанска мрежа која је рођена у Милану, Италија, у 2012. години. Предлог успостављања је понудити спајање јапанске кухиње и бразилске културе, што је резултирало укусном и личношћу – приложено јело.>

<п> Са опуштеном и модерном окружењем, Темакинхо је освојио не само љубитеље гастрономије, већ и они који траже јединствено и аутентично искуство. Декорација ресторана инспирисана је плажама Рио де Жанеиро, доносећи тропску и добродошљу климу.

<Х3> Темакинхо менија

<п> Темакинхо мени је пун укусних опција које комбинују свеже састојке и ударне укусе. Најважнији моменти су Темакис који се на време ваља и може се прилагодити преференцијама сваког клијента.

<п> Поред Темакиса, Темакинхо нуди и друге опције као што су Сасхимис, Нигуирис, Урамакис и врућа јела. Сва јела се припремају са високим састојцима и имају беспрекорну презентацију.

<Х2> Купско искуство

<п> Једна од ударних карактеристика Темакинха је одлична услуга која се нуди купцима. Запослени су обучени за пружање јединственог искуства, од тренутка када купац уђе у ресторан до тренутка када су задовољни.

<п> Поред тога, опуштена атмосфера и анимирана музика доприносе стварању угодне и добродошлице атмосфере. Темакинхо је савршено место за прикупљање пријатеља, прославити посебне датуме или једноставно уживати у укусном оброку.

<Х2> Мишљења купаца

<Критике>
<п> “Темакинхо је само невероватно! Темакис је укусан и услуга је беспрекорна. Препоручујем свима који желе да натерају јединствено искуство трпезарија.”
<п> “Био сам у неколико јапанских ресторана, али темакинхо се истиче квалитет састојака и креативне јела. Нема сумње да ми је најдража!”

<Х2> Локација и радно време

<Адресс Пацк>
<п> Руа дас Флорес, 123 – Центро, Сао Пауло – СП
Пакет адреса>

<п> Темакинхо је отворен од понедељка до суботе, од 12х до 23х, и недељом од 12х до 22х.

<Х2> Закључак

<п> Темакинхо је много више од једноставног ресторана са јапанском храном. То је јединствено искуство трпезарија који комбинује укусе, културе и посебне тренутке. Ако још нисте имали прилику да знате још, не губите више времена и уживајте у укусном оброку у опуштеном и добродоводном окружењу.

<П> Сада када знате још мало о Темакинхо-у, како би било да посетите и одушевите у невероватним јелима које морају да понуде?