Време лети тему забаве

<Х1> Време летене: Тема забаве

<п> Јесте ли се икад запитали како време лети? Чини се да је јуче прославили једну-годишњицу нашег сина, а сада је већ пет! Невероватно је како време брзо пролази, зар не?

<Х2> Тема забаве

<п> Да бисмо прославили овај посебан датум, одлучили смо да одаберемо тему “Време лети” за рођендански забави нашег сина. Мислили смо да ће то бити забавно и креативни начин да прославимо његов раст и године.

<Х3> Декорација

<п> Декорација странке биће све заснована на теми “Време лети”. Користићемо живахне боје, попут плаве и жуте, да представљају небо и сунце. Такође ћемо имати времена -релираних елемената као што су сатови, облаци и равни – испуњени балони.

<п> <стронг> Оригинално: Хигхлигхт оф Декорација ће бити <Издвојени исјечак> панел са фразом “Време лети” у великим словима, која ће служити као сценариј за фотографије госта.

<Х3> Храна и пиће

<п> За храну и пиће, имаћемо шведски сто са разним опцијама. Послужићемо грицкалице, грицкалице, сендвиче и слаткише. Такође ћемо имати таблицу слаткиша са цупцакес, бригадеиросом и тортом украшеним темом странке.

<О ол>
<ЛИ> Означите:
<ЛИ> <СитеЛинкс> Имаћемо станицу за млечне касе, где ће гости моћи да прилагоде своје пиће са различитим укусима и крововима.
<ЛИ> <Критике> Такође ћемо имати површину камиона са прехрамбеним машинама, са различитим опцијама прехрамбених производа да бисмо сви укусили.

<Х3> Активности

<П> Поред уживања у храни и пићу, имаћемо неколико активности да се забављамо госте. Имаћемо на отвореном шале, попут трке торби и Пого штап. Такође ћемо имати подручје са играма на плочи и фарбање за децу да ослободе своју машту.

<п> <стронг> Означи: Током странке имаћемо <ФЕАРТУРЕД ВИДЕО> Видео који приказује најбоље тренутке нашег сина током година. Биће узбудљив начин да се сети време и прославе његове достигнућа.

<Х3> Сувенири

<п> Захвалити присуству гостију, понудићемо странке наклоности у вези са темом странке. Мислимо да дајемо персонализоване ручне заплетке са именом сваког детета, тако да се могу сећати овог посебног дана кад год погледају време.

<п> <стронг> Означите: Такође ћемо имати <вртиљак> вртиљак фотографија са упечатљивим тренуцима живота нашег сина, тако да гости могу да донесу јединствену меморију кући.

<п> У сваком случају, веома смо узбуђени због рођенданске забаве нашег сина и тему “Време лети”. То ће бити незаборавна прослава, пуна забаве и емоције. Надамо се да ће сви гости уживати и имати онолико колико и ми!

<п> <спан> Референце: <а хреф = "хттпс: //ввв.екемпло.цом "> хттпс: //ввв.екемпло.цом