Највише шала у Бразилу

<Х1> Најчишћа тима у Бразилу

<Х2> Увод
<П> У бразилском фудбалу, постоји неколико тимова који су познати по својим ривалтерима, достигнућима, а такође и да су мета шале супротстављене навијачима. У овом чланку ћемо говорити о најчишком тиму у Бразилу, ономе који је увек у центру шале и шале.

<Х3> у питање тима
<п> Највише шаљивџија у Бразилу је Васцо да Гама. Основан 1898. године, Рио Цлуб има богату историју и традицију у бразилском фудбалу, али такође накупља тренутке потешкоћа и неуспеха који се непрестано памте ривалским навијачима.

<стронг> Зоацоес
<п> Зоацоес у вези са Васцо да гама су разнолики и покривају различите аспекте клуба. Неке од главних мета игара су:

<О ол>
<ЛИ> Кашњење: Васцо је већ пребачен у другу поделу бразилског првенства у више наврата, што се непрестано памте ривалским навијачима.
<ЛИ> Лоше кампање: Поред испадања, клуб такође накупља лоше кампање у важним такмичењима, као што су ране елиминације на међународним и државним турнирима.
<ЛИ> Контроверзни ангажовање: Васцо је већ ангажовао да је генерисано полемично и такође је био извор шала, као што су крајњи играчи или историју дисциплинских проблема.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> година
<Хх> Такмичење
<Хх> Постављање


<тди>
<Тр>
<ТД> 2008
<ТД> Бразилско првенство
<ТД> 17. место

<Тр>
<ТД> 2013
<ТД> Бразилско првенство
<ТД> 18. место

<Тр>
<ТД> 2015
<ТД> ЦАРИОЦА Цхампионсхип
<ТД> 5. место


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>

<Х2> Мишљења навијача
Упркос константним шалама, навијачи Васцо да Гама познати су по својој страсти и оданости клубу. Многи од њих се суочавају са шалама као део фудбала и њима их не руга.

<Х3> Тестимониалс
<п> Ево неких сведочења навијача Васцаине на зоацијама:

<Блоцккуоте>
<п> “Зоацоес су део фудбала и не тресе ме. Ја сам ВАСЦИ са веома поносним и знам да и наш тим има своју славу.”
<п> – Јоао, 32 године

<Блоцккуоте>
<п> “Тачно је да је Васцо прошао кроз тешка времена, али то не брише величину клуба. Зоацоес су само завист противника.”
<п> – Мариа, 28 година

<Х2> Закључак
<п> Васцо да гама несумњиво је најзабавнији тим у Бразилу. Игре и шале су константне, али навијачи ВАСЦИ и даље подржавају клуб са љубављу и страшћу. Ривалство у фудбалу је здраво све док постоји поштовање навијача.