Свемогући бал

<Х1> Свемогући балд

<п> Ако сте филмски вентилатор, сигурно ћете наићи на филмове који имају дах. Они филмови у којима је сваки глумац и глумица звезда у себи звезда, а када се сви окупи, резултат је једноставно невероватно. На овом блогу разговарајмо о неким од ових филмова и њихових све моћних бацања.

<Х2> 1. Авенгери

<п> Један од највећих хитова тренутног биоскопа, франшиза Авенгерс окупља тешку улогу. Са глумцима попут Роберта Довнеи Јр., Цхрис Еванс, Сцарлетт Јоханссон, Цхрис Хемсвортх, Марк Руффало и многи други, ови филмови су истинита шоу талента и каризме.

<Х3> 2 Моћни шеф

<п> Сматра се једним од најбољих филмова свих времена, моћан шеф има улогу звезда. Марлон Брандо, Ал Пацино, Јамес Цаан, Роберт Дувалл и Диане Кеатон само су нека од имена која су део овог филма класика.

<Х2> 3. Друштвена мрежа

<п> Режија давид Финцхер, друштвена мрежа говори причу о стварању Фацебоока. Са сјајном скриптом и тешким уловом, филм има глумце попут Јессе Еисенберга, Андрев Гарфиелд и Јустин Тимберлаке, који испоручују незаборавне перформансе.

<Х3> 4. Осумњичени

<п> Осумњичење задужења, осумњичени имају прво ливење. Хјушки Јацкман, Јаке Гилленхаал, Виола Давис и Паул Дано неки су од глумаца који овај филм доносе пуним преокрета и напетости.

<Х2> 5 Господар прстенова

<п> Трилогија Господара прстенова је истински прекретница у биоскопу. Са опсежним и талентованим уловом, филм има глумце као што је Илија Воод, Иан МцКеллен, Вигго МцКеллен, ВИГОГО Блоом и многи други, који нас превозе у чаробни свет Ј.Р.Р. Толкиен.

<О ол>
<ЛИ> Авенгери
<ЛИ> Снажни шеф
<ЛИ> Друштвена мрежа
<ЛИ> Осумњичени
<ЛИ> Господар прстенова

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> филм
<Хх> ливено


<тди>
<Тр>
<ТД> Авенгери
<ТД> Роберт Довнеи Јр., Цхрис Еванс, Сцарлетт Јоханссон, Цхрис Хемсвортх, Марк Руффало

<Тр>
<ТД> Снажни шеф
<ТД> Марлон Брандо, Ал Пацино, Јамес Цаан, Роберт Дувалл, Диане Кеатон

<Тр>
<ТД> Друштвена мрежа
<ТД> Јессе Еисенберг, Андрев Гарфиелд, Јустин Тимберлаке

<Тр>
<ТД> Осумњичени
<ТД> Хугх Јацкман, Јаке Гилленхаал, Виола Давис, Паул Дано

<Тр>
<ТД> Господар прстенова
<ТД> Илија ВООД, ИАН МЦКЕЛЛЕН, Вигго Мортенсен, Орландо Блоом


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">