Врло традиционални кардио

<Х1> Врло традиционални мени

<п> Када помислимо на храну, једну од првих ствари које падне на памет је мени. Он је одговоран за представљање могућности јела доступних у ресторану, кафетерији или било којој установи која служи храну. Мени је основни алат за привлачење купаца и обезбеђивање да имају задовољавајуће гастрономско искуство.

<Х2> Важност менија

<п> Мени је много више од једноставне листе јела. То је облик комуникације између успостављања и клијента, преношење идентитета и предлога места. Поред тога, добро дизајниран мени може утицати на одлуку клијента, што га воде како би испробао различита јела, па чак и још више.

<Х3> Основни елементи менија

<П> Добар мени треба да садржи неке основне елементе за читање и разумевање доступних опција. Међу њима, истичу се:

<О ол>
<ЛИ> Наслови и титлови: Користите заглавља <Х1>, <Х2> и <Х3> да бисте истакли различите нивое информација на менију.
<ЛИ> Означавање за специјална јела: Користите <строгу> ознаку да бисте истакли посебна јела, као што су истакнути дан или најпопуларнија јела.
<ЛИ> Опис јела: Користите одломке (<п>) да опишете јела, истичући састојке и карактеристике сваког.
<ЛИ> Додатне информације: Користите ознаку <спан> да бисте истакли додатне информације попут вегетаријанских, алергенских опција, између осталог.
<ЛИ> Јела која уписује: Коришћење ознаке <лл> да бисте креирали уредно листу јела и <ЛИ> ознаку за сваку ставку на листи.
<ЛИ> Прехрамбене информације: Користећи табелу (<табела>) да бисте представили хранљиве информације о јелима, са заглављама (<тхеад>), линијама (<тр>) и ћелијама (<хх> и <тд>). ЛИ >
<ЛИ> Линкови за више информација: Користите <а> ознаку да бисте додали линкове до више информација о јелима, као што су рецепти или прегледи.

<п> Ови елементи помажу у организовању информација и да мени мени буду атрактивнији и једноставни за читање купца.

<Х2> Остале функције за означавање менија

<п> Поред основних елемената, постоје и други ресурси који се могу користити за означавање менија и привуку пажњу са купцима. Неки од њих су:

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<ВЕРБУЛИНКС>
<Критике>
<Откривен>
<Слика>
<Људи такође питају>
<Лоцал Пацк>
<Панел знања>
<ФАК>
<Новости>
<Пакет слике>
<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>
<ТОП Сториес>
<Рецепти>
<Посао>
<Твиттер>
<Твиттер Цароусел>
<Пронађи резултате на>
<Види резултате о>
<Повезане претраге>
<Адс топ>
<Адс Боттлонд>
<Цароусел>
<Догађаји>
<Хотели пакет>
<Летови>
<Посао>
<Адресс Пацк>
<Повезани производи>
<Популарни производи>
<Куповина Огласи>

<п> Ови ресурси се могу користити у складу са предлогом и стилом успостављања, чинећи је мени још привлачнији и диференциранији.

<п> Укратко, мени је основни алат за било какву установу која служи храну. Треба развити пажљиво коришћење битних елемената и додатних функција за означавање доступних опција јела. Добро -Дасигнед мени може утицати на одлуку клијента и осигурати задовољавајуће гастрономско искуство.