које банке ако прихватају пренос

<Х1> Које банке ако прихватају пренос?

<п> Ако сте ресторан ИФООД партнера, једно од главних питања која се може појавити је о томе које банке прихвате да преносе продајне вредности направљене кроз платформу. У овом чланку ћемо разјаснити ово питање и представити доступне опције.

<Х2> Банке које прихватају ИФООД

<п> ИФоод нуди неколико опција банака како би партнерски ресторани могли брзо и сигурно примати трансфере. Погледајте неке од прихваћених банака испод:

<О ол>
<ЛИ> Банцо до Брасил
<ЛИ> Брадесцо
<ЛИ> Цаика Ецономица Федерал
<ЛИ> Итау
<ЛИ> Сантандер

<п> Ово је само неколико примера, али ифбуод такође прихвата и друге банке. Важно је нагласити да расположивост може да разликује регион и партнерства која је основала платформа.

<Х2> Како да региструјете свој банковни рачун у ИФООД-у

<п> Да бисте примили ИФООД-ове трансфере, морате да региструјете свој банковни рачун на платформи. Процес је једноставан и може се извршити путем панела ресторана. Следите доле наведене кораке:

<О ол>
<ЛИ> Посетите плочу ресторана на веб локацији ИФООД-а;
<ЛИ> Кликните на “Подешавања”, а затим “Финанциал”;
<ЛИ> Изаберите опцију “Банк Дата”;
<ЛИ> Попуните тражене информације, попут банке, филијале и рачуна;
<ЛИ> Кликните на “Спреми” да бисте завршили регистрацију.

<П> Након регистрације вашег банковног рачуна, ИФоод ће извршити трансфере продајних вредности у складу са утврђеном периодичношћу, обично недељно.

<Х2> Коначна разматрања

<п> ИФоод нуди разне опције банака како би партнерски ресторани могли примати трансфере на практичан и сигуран начин. Важно је да у вашем региону проверите доступност банака и да бисте исправно регистровали банковни рачун како бисте осигурали примитак продајних вредности направљених кроз платформу.

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио ваша питања о банкама које је прихваћено ако је ИФООД-а преносе. Ако и даље имате било каквих питања, оставите у коментарима да ћемо радо помоћи!