Најлепши стих у Библији

<Х1> Најлепши стих у Библији

<п> Библија је света књига која садржи мноштво надахњујућег и смисленог стиха. Између толико одломка, тешко је одабрати само једну као најлепше. Међутим, постоји стих који је широко препознат за његову лепоту и духовну дубину.

<Х2> Стих

<п> <стронг> “Јер је Бог волео свет на такав начин да је дао свог јединог рођеног сина, да сви који верују у њега не крше, већ имају вечни живот.” (Јован 3:16)

<п> Овај стих, који се налазе у Јохн-у, многи сматрају да су многи најлепши у Библији. Он сумира Божју безусловну љубав према човечанству и обећању вечног живота кроз веру у Исуса Христа.

<Х3> Значење

<п> Овај стих је израз божанске љубави која превазилази било које људско разумевање. Бог је волео свет на такав начин да је био вољан да жртвује свог јединог сина да спаси човечанство од греха и духовне смрти.

<п> Вјешћујући у Исуса Христа као Спаситеља, позвани смо да доживимо вечни живот и заједништво са Богом. То је позив да прихватите Божју љубав и живи у складу са вашим учењима.

<О ол>
<ЛИ> Божја безусловна љубав
<ЛИ> Жртва Исуса Христа
<ли> Вечни живот кроз веру

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> љубав према Богу
<х> Исусово жртвује
<Хх> Вечни живот


<тди>
<Тр>
<ТД> Љубав која превазилази
<ТД> Спасење човечанства
<ТД> Причешће са Богом


<п> Овај стих је стални подсетник о Божјој љубави према нама и наде да имамо у Исусу Христу. Подстиче нас да живимо живот вере и да ову љубав делимо са другима.

<а хреф = "хтт: //ввв.библиаонлине.цом.бр/јо/3/16 "> Референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>