О’Хат ЦНИС

<Х1> Шта је Ц ЦНИС?

<п> ЦНИС (Национални регистар социјалних информација) је систем који користи Национални институт за социјално осигурање (ИНСС) за складиштење и управљање информацијама везаним за радни век бразилских радника.

<Х2> Како функционише ЦИнис?

ЦРС-ови се хране информацијама које пружају компаније и сами радници. Сваки пут када радник ангажује компанија, ова компанија је одговорна за слање информација о радном односу према ЦРС-у.

<п> Поред тога, радник такође може приступити систему и проверити да су све његове информације тачне. Ако пронађете било какве грешке, то може затражити корекцију директно из ЦРС-а.

<Х3> Зашто је ЦРСАН ВАЖНО?

<п> ЦРИН је важан јер је из њега израчунато неколико накнада за социјално осигурање, као што су пензионисање, болесна плата и пензија смрти. Стога је од суштинског значаја да су информације садржане у орину тачне и ажуриране.

<п> Поред тога, Цлис се такође користи као доказ о времену доприноса у различите сврхе, попут добијања финансирања и кредита.

<стронг> Како се консултовати са оловком?

<П> Да бисте се консултули са ЦРС-ом, радник може приступити веб локацији ИнСС-а и региструјте се на мојим пријавама. Након регистрације, могуће је приступити свим подацима о кривима, као што су обвезнице, накнада и доприноси запошљавања.

<Спан> Важно је напоменути да је потребно имати неке документе да се консултативе, као што су ЦПФ, РГ и ПИС / ПАСЕП број.

<О ол>
<ЛИ> Приступите веб локацији ИНСС;
<ЛИ> Пријавите се за моје пријаве;
<ЛИ> Извршите пријаву на моје пријаве;
<ЛИ> Приступите опцији “Екстракт социјалног осигурања (ЦРНИС)”;
<ЛИ> Унесите тражене податке, као што су ЦПФ и лозинку;
<ЛИ> Спремни! Сада можете да се посаветујете са свим својим критима о крилима.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Подаци
<Хх> Компанија
<Хх> Накнада


<тди>
<Тр>
<ТД> 01.01.2010
<ТД> Компанија А
<ТД> Р $ 2.000,00

<Тр>
<ТД> 01.01.2011
<ТД> Компанија Б
<ТД> Р $ 2.500,00

<Тр>
<ТД> 01.01.2012
<ТД> Компанија Ц
<ТД> Р $ 3,000.00


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>