Шта јести након испрекиданих пост

<Х1> Шта да једете након брзог брзог?

<п> Повремено пост постао је све популарнија пракса за оне који желе да побољшају своје здравље и смршаве. Али заједничко питање које настаје је: шта јести након периода постења?

<Х2> Протеин богата храна

<п> Након периода пост, важно је да се ваше тело обезбеди храњиве материје да се опораве и ојачају. Једна опција је конзумирање протеине -рицх хране као што су мршаво месо, рибе, јаја и махунарке. Протеини су од суштинског значаја за изградњу и поправак мишићних ткива.

<Х2> Фибер -рицх Фоодс

<п> Влакна су важна за пробавно здравље и помажу у одржавању дужег осећаја. Након поста, препоручује се конзумирање влакана -рицх намирница као што је воће, поврће и цела зрна.

<Х2> Храна здравих масти

<п> Здраве масти су неопходне за правилно функционисање тела. Након поста, назначено је да конзумира изворе хране здравих масти, попут авокада, маслиновог уља, орашастих плодова и семенки.

<Х2> Хидратација

<п> Хидратација је такође основна након постног периода. Пијте пуно воде и избегавајте слатке или алкохолна пића. Такође, можете се одлучити за чајеве или кокосову воду да бисте рехидрирали.

<Х2> Закључак

<п> Након испрекиданог поста, важно је да се ваше тело обезбеди храњиве материје потребне да се опораве и ојачају. Одлучите се за храну богату протеинима, влакнима и здравим мастима и остаје хидриран. Не заборавите да се консултујете са здравственим стручњаком пре него што започнете било какву праксу исхране или хране.