О’Куе и отпуштање

<Х1> Шта је отпуштање?

Отпуштање АСО (на радном здрављу АСО) је важан документ у процесу одбацивања запосленог у компанији. Изводи га професионални лекар и има за циљ да процени здравствене услове радника у време отпуштања.

<Х2> Зашто је разрешена АСО важна?

<п> Отпуштање АСО је важан и за послодавца и запосленог. За послодавца он служи као доказ да је запослени у могућности да се искључи из компаније, избегавајући могуће будуће проблеме у вези са здрављем радника. За запосленог је отпуштање АСО документ који потврђује здравствене услове у тренутку отпуштања и може се користити као доказ у случајевима радне тужбе.

<Х3> Како је разрешење АСО?

<п> Отпуштање АСО обавља професионални лекар, који ће проценити здравствене услове запослених у време отпуштања. Током процене се изводе клиничка и лабораторијска испитивања, као и интервју са радником да би се верификовали могући симптоми или радне болести.

<стронг> Које су информације присутне у разрешењу АСО?

<П> У разрешењу АСО, информације се бележе као што су:

<О ол>
<ЛИ> Запослени пуно име;
<ЛИ> ЦПФ;
<ЛИ> Датум отпуштања;
<ЛИ> Резултат извршених испита;
<ЛИ> Здравствени услови на раду;
<ЛИ> Потпис и печат професионалног лекара.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Запослени пуно име
<Хх> ЦПФ
<хх> Датум отпуштања
<Хх> Резултат испитивања изведених
<Хх> Здравствени услови на раду
<Хх> Потпис и жичара за физикалнике


<тди>
<Тр>
<ТД> Јоао да Силва
<ТД> 123,456,789-00
<ТД> 01.01.2022
<ТД> Фитнесс за отпуштање
<ТД> Без болести везаних за посао
<ТД> ДР. Јосе професионални лекар


<а хреф = "референца референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<п> Укратко, отпуштање АСО је важан документ у процесу одбацивања запосленог, јер сведочи о здравственим условима у време отпуштања. Изводи га професионални лекар и садржи информације попут имена запослених, ЦПФ, датум отпуштања, резултат извршених испита, здравствених услова радника, као и потпис и печат одговорног лекара.